Άγριες Μέλισσες (SPOILERS): Ο Δούκας συμμαχεί με την Αντιγόνη

Δούκας Μυρσίνη Άγριες Μέλισσες

Ο Μόρτζος κάνει πρόταση στο Νικηφόρο, με τον πρώτο να την απορρίπτει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ωστόσο ο Κωνσταντής μαζί με την Πηνελόπη, κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει πίσω στη Νομαρχία.

Ο Τόλλιας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού ο Θανάσης κάνει τα πάντα προκειμένου να του δημιουργήσει όσο περισσότερα προβλήματα γίνεται. Ο Ακύλας τώρα, συνεχίζει να παίρνει αποφάσεις που προκαλούν αντιδράσεις, οι οποίες μάλιστα αφορούν και τον ίδιο του το γιο.

Ακόμα το δικαστήριο θα συνεχιστεί με τον Προύσαλη, τον Τόλλια και τον Προκόπη, να δίνουν τις καταθέσεις τους, αλλά η Ελένη θα ανατρέψει τα πάντα.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα 1/12;

Απόψε το επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες είναι συγκλονιστικό, με τον Ακύλα να μαθαίνει τα πάντα για τη Ζωή, με τους Σεβαστούς να μπαίνουν πλέον στο στόχαστρο του.

Ο Λάμπρος δέχεται επίσκεψη από τη Μάρω και τον Ζάχο στη φυλακή, προσπαθώντας να τον συνεφέρει αλλά τίποτα δε λειτουργεί. Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη, ωστόσο θα της ζητήσει κάτι πολύ σοβαρό, το οποίο έχει να κάνει με τη Μυρσίνη.