Άγριες Μέλισσες (SPOILERS) - Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει το οικονομικό σκάνδαλο του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Ακύλας

Θα δούμε τον Λάμπρο να αποφασίζει ότι τελικά θα πει στη δίκη για τα όσα έγιναν στο βουνό και είδε με τα ίδια του τα μάτια. Ενώ ο Ντούνιας ξεκαθαρίζει στον Τόλη ότι πρέπει το θέμα να τελειώσει μία και καλή και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με έναν τρόπο.

Η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στον Δούκα και τα παιδιά του, κάνει τον τρόπο να… κλειστεί ακόμα περισσότερο και να έχει μόνο την Αντιγόνη για να του προσφέρει παρηγοριά.

Από κει και πέρα, θα δούμε την Πηνελόπη να θέλει να συνεργαστεί με το δικηγόρο του Λούβαρη, ενώ ο Νικηφόρος θα προχωρήσει σε μία πραγματικά συγκλονιστική αποκάλυψη.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα 13/12;

Απόψε θα δούμε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, με τον Μελέτη να είναι σε κατάσταση σοκ, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του Λευτέρη.

Η Ζωή έχει πολύ μεγάλο φόβο για τον πώς θα αντιδράσει ο Ακύλας, ωστόσο αυτό τονίζει ότι το μόνο που θέλει είναι το καλό του γιου του. Ακόμα η Δρόσω και ο Κωνσταντής ζουν τον έρωτα τους με τον δεύτερο να επιστρέφει στο Διαφάνι, για να είναι μαζί της. Τέλος ο Ακύλας πρέπει να καταθέσει στο στρατοδικείο, ενώ ο Λάμπρος ανακαλύπτει κάτι που πραγματικά τον σοκάρει.