Η Γη της Ελιάς (SPOILERS) - Ιουλία και Ισίδωρος στα ίχνη του θησαυρού

Η Γη της Ελιάς Ιουλία

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στο ελαιοτριβείο, ο Αποστόλης ένιωσε την ανάγκη να πάει στο σπίτι του Ισίδωρου Βρεττάκου και να απολογηθεί.

Τότε, ο Ισίδωρος και ο Μάνος του ανακοινώνουν την απόφαση τους να τον υποβιβάσουν από υπεύθυνο του ελαιοτριβείου με αποτέλεσμα ο Αποστόλης να παραιτηθεί.

Την ίδια στιγμή, εξελίξεις θα υπάρξουν για τον Αποστόλη και στη σχέση του με την Ευτυχία που μετά την φωτιά αρχίζει να τον βλέπει και πάλι αλλιώς και σκοπεύει να τον προσεγγίσει ερωτικά παρότι του είχε πει πως τον βλέπει σαν φίλο μετά τον χωρισμό τους.

Η Μυρτάλη, με την Αθηνά, τον Ιάκωβο, την Ιουλία και τον Ισίδωρο παίρνουν την απόφαση να αναζητήσουν τον θησαυρό σύμφωνα με όσα λέει ο Χάρης και θα φτάσουν πολύ κοντά στα ίχνη του.

Τριγμοί αναμένεται να υπάρξουν στη σχέση του Μάνου και του Ισίδωρου καθώς ο πρώτος θα ζητήσει άμεσα από τον πατέρα του να του μεταβιβάσει όλη τους την περιουσία φοβούμενος πως μπορεί να μπει στη μέση η Αντιγόνη.

Τέλος, ο Αστυνόμος Κουράκος ζητά από τον Στάθη Καπερνάρο να έρθει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να κάνουν μια μεγάλη κουβέντα για την σχέση του με την Ιουλία αλλά και τον επικείμενο γάμο τους.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» (14/12, 21:00)

Ο Γρηγόρης ζητά από την Ευτυχία το τηλέφωνό της και κανονίζουν να οι δυο τους να βρεθούν. Η Μυρτάλη ξέρει το μυστικό της Βασιλικής, αλλά δεν μπορεί να το πει στον Στέφανο, γεγονός που της δημιουργεί τρομερό άγχος.

Η δολοφονία του Κυριάκου ταράζει τα νερά και ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Κεφαλά να «παγώσει» τη φυτεία στο κτήμα των Στεφανέων μέχρι νεοτέρας. Το ανταλλακτικό από Ιταλία αργεί να έρθει στο ελαιοτριβείο κι ο Γρηγόρης αναγκάζεται να μείνει κι άλλο στη Μάνη.

Η Αθηνά ανησυχεί πως η αλήθεια για τη μητέρα της θα διαρρεύσει και το σκάνδαλο θα της καταστρέψει τη ζωή.

Παράλληλα, ο Κουράκος με την Ιουλία περνούν μια νύχτα μαζί στην Καρδαμύλη. Ο Στέφανος προτίθεται να μπει εγγυητής στο δάνειο της Μυρτάλης κι εκείνη δέχεται τη βοήθεια.