Η Καγιά έχει νεύρα, πολλά νεύρα! Και φταίνε Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου - Να γιατί (photo+video)

Η πρώτη Πανσέληνος του 2020 στον πλανήτη της, τον Καρκίνο, δεν ήταν το καλύτερο της Βίκυς Καγιά.

Μπορεί η ίδια να ήταν ήρεμη αγκαλιάζοντας τα παιδάκια και τον σύζυγό της τώρα, που ξεμπέρδεψε με το GNTM κι έχει μόνο το Shopping Star, το δικό της πουλέν, όμως, δύο κυρίες την έκαναν, στην πορεία, να αποκτήσει νεύρα. Πολλά νεύρα. Και όχι αναίτια, να σας πω εδώ.

Ο λόγος για τις συνεργάτιδές της ή μάλλον, πρώην συνεργάτιδές της, στο GNTM: Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου.

Ηλιάνα στη θέση της Βίκυς 

 

Η μεν Ηλιάνα τής «πήρε τη δουλειά, κάτι που την έχει κάνει έξαλλη. Και δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά ηθικό», λένε insiders, «πλην όμως δεν θα το δείξει ποτέ. Η Βίκυ είναι κυρία». Τι εννοούμε με αυτό; Η Βίκυ ήταν μούσα γνωστής εταιρείας κοσμετολογίας εδώ και τέσσερα συναπτά έτη. Ωστόσο, πρόσφατα, αντί για τη Βίκυ, είδαμε την Ηλιάνα να διαφημίζει τα συγκεκριμένα, πασίγνωστα καλλυντικά. Είναι απόλυτα δικαιολογημένη, λοιπόν, η Βίκυ Καγιά. Και, ναι, όντως πρόκειται για ζήτημα ηθικής. Από την άλλη, ποιος μπορεί να μιλήσει για την... τσέπη του άλλου; Ποιος μπορεί να γνωρίζει τις οικονομικές ανάγκες της Ηλιάνας... «Όποιος είναι έξω απ' τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει» και σαφώς, απ' τη σκοπιά της, η Ηλιάνα πολύ καλά έκανε.

Η Χριστοπούλου σε «αντίπαλη» εκπομπή του GNTM 

Εκτός απ' την Ηλιάνα, όμως, είναι και η Έλενα Χριστοπούλου (βλ. βίντεο, ακολούθως όπου σχολιάζει την αδελφή της περσινής νικήτριας του GNTM, Μαρία Καζαριάν). Η καλλονή Έλενα Χριστοπούλου, ειδικά δεδομένου πως δεν είναι κοριτσάκι, αλλά 45άρα. Την είδαμε χθες και θα τη βλέπουμε καθημερινά στο My Style Rocks, να κάθεται χαλαρή στη θέση των κριτών. Είναι γεγονός πως η Βίκυ την Έλενα ειδικά, που τη γνωρίζει κιόλας χρόνια, τη θεωρούσε «σιγουράκι» για τον επόμενο κύκλο του GNTM. Mετά τη συμμετοχή της, όμως, στο My Style Rocks, όχι μόνο θεωρείται persona non grata για το Star.

Και δεν είναι μόνο ότι πρωταγωνιστεί, επί της ουσίας, σε εκπομπή σε «αντίπαλο» κανάλι. Κάτι που προφανώς εκνευρίζει τη Βίκυ Καγιά. Και πάλι με το δίκιο της. Είναι και πρακτικοί οι λόγοι.  «Δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στον επόμενο κύκλο του GNTM γιατί η προετοιμασία, τα αρχικά κάστινγκ και τα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου, ενώ δηλαδή το My Style Rocks θα παίζεται ακόμα», τονίζουν τηλεοπτικές πηγές στο news2U.

Συμπέρασμα: Η Βίκυ είναι «ξεκρέμαστη» αναφορικά με τον επόμενο κύκλο του GNTM και ιδίως αναφορικά με την Έλενα. Αν το ξεπεράσει τώρα με την Ηλιάνα και τη δεχθεί στις... αγκάλες της, χάριν του παιχνιδιού, θα φανεί. Διαφορετικά, εκείνη παρέα με τους συντελεστές του Star -μη φανταστείτε πως η γνώμη της δεν μετράει, επειδή δεν είναι εκείνη η οικοδέσποινα, η κεντρική παρουσιάστρια- θα πρέπει να ψάχνουν.

Καλό hunting, να τους ευχηθούμε από την πλευρά μας. Όσο για τη Βίκυ, το μόνο βέβαιο είναι πως θα επιλέξει τους/ τις καλύτερους/ες. Εκτός από πανέξυπνη, το έχουμε ξαναγράψει: Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας η γυναίκα. Αποδεδειγμένα πλέον. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM