«Άγριες Μέλισσες»: Tεστ για κοροναϊό σε όλους τους κατοίκους στο Διαφάνι (pics)

«Άγριες Μέλισσες»: Σε τεστ για κοροναϊό θα υποβληθούν όλοι οι κάτοικοι στο Διαφάνι. Ειδικότερα, αυτό θα γίνει αυτή την Παρασκευή στα Σπάτα.

Σύμφωνα πληροφορίες, το σύνολο των συντελεστών της σειράς του ΑΝΤ1 θα εξεταστούν, ώστε να είναι ασφαλείς για να ξεκινήσουν επιτέλους εκ νέου τα γυρίσματα την ερχόμενη εβδομάδα.

Στα Στούντιο Κάπα θα υπάρχουν οι ειδικοί, οι οποίοι θα υποβάλουν σε τεστ τους αγαπημένους ηθοποιούς, αλλά και υπόλοιπους τους συντελεστές της σειράς, όπωςσκηνοθέτες, τεχνικούς, ενδυματολόγους, κομμωτές, μακιγιέρ, μέχρι και για το παιδί που φέρνει νερό στα διαλείμματα των σκηνών στους αγαπημένους ηθοποιούς του σίριαλ.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας, δεν χάθηκαν μεταξύ τους, μιας και καθημερινά, στις 17:00, είχαν… τηλεδιάσκεψη.

Στόχος του Λευτέρη Χαρίτου είναι να γίνονται γυρίσματα με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα σε κάθε σκηνή, παίρνοντας μεταξύ τους και τις κατάλληλες αποστάσεις.

Ο κάθε ηθοποιός θα έχει τα προσωπικά του πινέλα στο μακιγιάζ, τα ρούχα θα απολυμαίνονται, ενώ θα υπάρχουν παντού αντισηπτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM