Ο «θείος» του MasterChef έφτιαξε ζελέ με κοκαλάκια νυχτερίδας (pics-vid)

Ο πιο μεγάλος χιουμορίστας των σεφ που έχουν περάσει από εκπομπές μαγειρικής, ο «θείος» Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κάνει μια εμφάνιση - έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, παίρνει μέρος σε ένα βίντεο του Φοίβου Δεληβοριά που αφορά την μεταφορά της ταράτσας του Φοίβου, των προγραμμάτων που έκανε επί σειρά ετών, σαν βαριετέ, από το Γκάζι στο Άλσος, ώστε να μπορεί να τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας.

Με ένα βίντεο πλήρως προσαρμοσμένο στο κλίμα της COVID-19 εποχής ανακοίνωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς την επανέναρξη της «Ταράτσας του Φοίβου» αυτό το καλοκαίρι στο Άλσος. Οι παραστάσεις ξεκινούν από την Πέμπτη 23 Ιουλίου.

Στο βίντεο εμφανίζονται μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά ο Θανάσης Αλευράς, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, η Νεφέλη Φασούλη και ο Alex de Paris, δίνοντας μια γεύση για τις καλοκαιρινές παραστάσεις που έρχονται.

Η μεγάλη έκπληξη μετά τις προπόσεις έρχεται με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που παρουσιάζει ένα μοναδικό πιάτο που έχει ετοιμάσει για τον Φοίβο και το παρουσιάζει με μεγάλη υπερηφάνεια.

Έχουμε ετοιμάσει μπαλοτίνα παγκολίνο, ταλιατέλες από παστινάκη και ένα ζελέ από κοκκαλάκια νυχτερίδας για καλή τύχη όπως λέει σατιρίζοντας με αυτό τον τρόπο όλα αυτά που ακούμε - και δεν καταλαβαίνουμε - στο MasterChef . Ο συνεργάτης του Γιακουμής τα σερβίρει και η συνέχεια που θα δείτε στο βίντεο είναι απολαυστική.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM