Μητσοτάκης: Έκτακτη σύσκεψη με Χαρδαλιά, Κικίλια, Τσιόδρα και Αρκουμανέα

Μετά το νέο αρνητικό ρεκόρ των 667 ημερήσιων κρουσμάτων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτή την ώρα βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο χρειάζεται εφαρμογή νέων μέτρων.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα (20.10.20), καθώς αύριο ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στην Κύπρο.

Σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας σημειώνονται καθημερινά δεκάδες κρούσματα, όπως είναι η Αττική και η Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, σε έξι περιφέρειες καταγράφονται διψήφια νούμερα κρουσμάτων (Ιωάννινα, Καβάλα, Κοζάνη, Λάρισα, Πέλλα και Σέρρες)

Νωρίτερα, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε έκκληση στους κατοίκους των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης και της Καστοριάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ζήτησε από τους πολίτες, να παραμείνουν σε εγρήγορση και να είναι προσεκτικοί, καθώς στις περιοχές αυτές παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Σημειώνεται, πως ο κ. Χαρδαλιάς θα ταξιδέψει την Τετάρτη (21.10.2020) μέχρι την Καστοριά, για να συμμετέχει σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και τους 3 δημάρχους της περιοχής.

Παράλληλα, την Πέμπτη (22.10.2020) θα πάει στη Θεσσαλονίκη σε αντίστοιχη σύσκεψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM