Μπακογιάννη για Μενδώνη: «Επικοινωνιακά δεν το χειρίστηκε καλά»

Η τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, ενώ μιλά και για τη στάση της υπουργού Πολιτισμού

Η Ντόρα Μπακογιάννη τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, ενώ μίλησε και για τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

«Μιλάτε σε μια γυναίκα που είναι μάνα και γιαγιά. Όπως αντιλαμβάνεστε, η δική μου γνώμη είναι η χειρότερη. Είναι μια αποκρουστικότατη περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας χάρις σε ένα γενικότερο κλίμα που δημιουργήθηκε στην ελληνική κοινωνία μετά την κυρία Μπεκατώρου και τη γενικότερη στήριξη που φάνηκε πως υπάρχει σε όλα τα θύματα βιασμών, πόσο μάλλον όταν τα θύματα είναι ανήλικοι… Αυτό οδήγησε να ανοίξουν το στόμα τους πάρα πολλοί άνθρωποι, ευτυχώς και οδήγησε ανθρώπους όπως τον κ. Λιγνάδη στη Δικαιοσύνη», δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Μπακογιάννη για όσες αποκαλύψεις έρχονται στο φως.

Για τα όσα δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού αλλά και για όσα λέγονται σε βάρος της, η κ. Μπακογιάννη τόνισε: «Ένα είναι βέβαιο, κανείς δεν γνώριζε τη δράση του κ. Λιγνάδη. Εγώ προσωπικά, όταν το άκουσα, έπεσα από τα σύννεφα. Το να κατηγορεί κανείς έναν πολιτικό ότι ήξερε ένα τέτοιο πράγμα είναι βλακώδες».

«Μόλις υπήρξε καταγγελία, έξι ώρες μετά πήρε την παραίτησή του. Επικοινωνιακά δεν το χειρίστηκε καλά. Επί της ουσίας δεν μπορεί να της προσάψει κανείς τίποτα», πρόσθεσε η βουλευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM