ΣΥΡΙΖΑ: «Πόσες αντίστοιχες ειδικές άδειες για βαφτίσεις έχουν εκδοθεί εν μέσω lockdown;»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης κορονογλέντι στην Ικαρία, ο Γεωργιάδης βαφτίσια και οι συνεργάτες του Αρκουμανέα γλέντι την Τσικνοπέμπτη»

Με αφορμή την κατ' εξαίρεση άδεια εν μέσω lockdown που δόθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη από την Πολιτική Προστασία για να παραστεί σε βάφτιση, ο ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. ζητά από τον υπουργό και τον υφυπουργό να δώσουν σχετικές απαντήσεις και να αποσαφηνίσουν την υπόθεση:

«Ο κ. Γεωργιάδης σήμερα τα ρίχνει στον κ. Χαρδαλιά για την "ειδική άδεια για βάφτιση" που παρουσίασε για να δικαιολογήσει την καταστρατήγηση των περιοριστικών μέτρων.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου δήλωσε σήμερα πως "πρώτη φορά ακούω για ειδική άδεια για βάφτιση. Ούτε στην ΚΥΑ υπάρχει κάτι τέτοιο, ούτε έχουμε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο".

Περιμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Χαρδαλιά να συνεννοηθούν και να μας πουν:

  • Πόσες αντίστοιχες ειδικές άδειες για βαφτίσεις έχουν εκδοθεί τους τελευταίους πέντε μήνες από την ΓΓΠΠ εν μέσω lockdown;
  • Ποιος είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης που κατατέθηκε στην ΓΓΠΠ και ποιος αυτός της ειδικής άδειας που επικαλείται ο κ. Γεωργιάδης;

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει κορονογλέντι στην Ικαρία και ποδηλατάδες στην Πάρνηθα, ο κ. Γεωργιάδης βαφτίσια και οι συνεργάτες του κ. Αρκουμανέα γλέντι την Τσικνοπέμπτη. Μάλλον τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν για όλους εκτός από τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM