ΣΥΡΙΖΑ: «Κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται»

ΣΥΡΙΖΑ: «Σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος αδειάζει

για πολλοστή φορά τον υπουργό Ανάπτυξης»

Αναφορικά με τις εξαγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη περί ανοίγματος της αγοράς και των σημερινών δηλώσεων της Αριστοτελίας Πελώνη, το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου τονίζει πως «δυστυχώς, είμαστε όλοι αντιμέτωποι και με μια κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται».​

«Χθες ο κ. Γεωργιάδης, παρακάμπτοντας τους επιστήμονες και ενώ όλοι ανέμεναν έκρηξη κρουσμάτων, προανήγγειλε άνοιγμα της αγοράς μέσα στον Μάρτιο.

Σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος αδειάζει για πολλοστή φορά τον υπουργό Ανάπτυξης.

Δεν φτάνει που η χώρα βρίσκεται πάλι στο σημείο μηδέν της πανδημίας, με το Ε.Σ.Υ. στο "κόκκινο" και την οικονομία σε κατάρρευση.

Δεν φτάνει που η κυβέρνηση κάνει εδώ και έναν χρόνο τα ίδια λάθη και τίποτα επί της ουσίας για τις μεγάλες εστίες υπερμετάδοσης.

Δεν φτάνει που οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι καταστηματάρχες είναι σε απόγνωση, αντιμέτωποι με προβλήματα επιβίωσης και χωρίς ουσιαστική οικονομική στήριξη μετά το μεγαλύτερο και πιο αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης.

Δυστυχώς, είμαστε όλοι αντιμέτωποι και με μια κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM