Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας όταν ήταν πρωθυπουργός έκανε τα χατίρια του Κουφοντίνα

Γεωργιάδης: «Η ταύτιση Τσίπρα - Κουφοντίνα και ο Πολάκης επιβεβαιώνουν αυτό που πάντα πίστευα και πάντα έλεγα: ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα του περιθωρίου»

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε ραδιοφωνική του παρέμβαση δήλωσε πως «ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται να του κάνει τα χατίρια (σ.σ. του Κουφοντίνα) και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μόνο που ο Μητσοτάκης δεν είναι Τσίπρας».

«To 2015 έκανε απεργία πείνας για να μην πάει στον Κορυδαλλό, το 2021 κάνει απεργία πείνας για να πάει στον Κορυδαλλό. Αντί να προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη, βάζει τους μπαχαλάκηδες να σπάνε τα καταστήματα και να κάνουν πορείες. Να τον χαίρεται ο κύριος Τσίπρας», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Επίθεση και σε Πολάκη

«Η ταύτιση Τσίπρα - Κουφοντίνα και ο Πολάκης επιβεβαιώνουν αυτό που πάντα πίστευα και πάντα έλεγα: ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα του περιθωρίου. Συγκυρία τον έφερε στην εξουσία. Ποια συγκυρία; Ο πόνος του ελληνικού λαού μετά τη χρεοκοπία του '10 και τα αναγκαστικά σκληρά μέτρα που έλαβαν οι τότε κυβερνήσεις», συνέχισε ο υπουργός.

«Ο Δεκέμβριος του 2008 ήταν ένα σημείο καμπής του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Στην πραγματικότητα η πολιτική ισχύς του κ. Τσίπρα γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του '08. Μόνο που σήμερα δεν είμαστε στον Δεκέμβριο του '08. Οι συνθήκες στην κοινωνία είναι εντελώς διαφορετικές. Αν περιμένει ο κ. Τσίπρας έναν δεύτερο Δεκέμβριο για να ξαναφουντώσει πολιτικά, προφανώς κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Η ελληνική κοινωνία έχει ωριμάσει, έχει απομακρυνθεί πια από όλα αυτά. Δεν υπάρχει σήμερα κανένα παλλαϊκό αίτημα υπέρ Κουφοντίνα», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM