Εκτάκτως αύριο στην Πάτρα ο Στέλιος Πέτσας

Συζήτηση με τους τοπικούς φορείς για το άνοιγμα του λιανεμπορίου- «Επικοινωνιακά πυροτεχνήματα με το λιανεμπόριο» λέει ο Χαρίτσης

Με τον Δήμαρχο Πατρέων και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, καθώς και με φορείς του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, θα συναντηθεί αύριο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα που έχει προκύψει με το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Αχαΐα.

Χαρίτσης: «Ένα ακόμη πλήγμα στην αξιοπιστία της κυβέρνησης»

«H αναστολή λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων στην Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαΐα, πριν καν προλάβουν να ανοίξουν, μία μόλις μέρα μετά τις πανηγυρικές ανακοινώσεις για οριζόντιο άνοιγμα του λιανεμπορίου σε όλη την χώρα, είναι ένα ακόμα τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία της κυβέρνησης», αναφέρει δήλωση του Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Μεσσηνίας, Αλέξη Χαρίτση.

«Χωρίς κανέναν σοβαρό σχεδιασμό, η κυβέρνηση πορεύεται αποκλειστικά και μόνο με όρους πρόσκαιρου επικοινωνιακού κόστους και οφέλους.

Τα επικίνδυνα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση στην οικονομία, εξαντλούν εντέλει τις αντοχές της ταλαιπωρημένης ελληνικής κοινωνίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM