Βορίδης: «Και η οικονομία θα ανακάμψει και θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα με φοροελαφρύνσεις»

Σχολιάζοντας τη χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού αναφορικά με τον χρόνο των εκλογών, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, σε ραδιοφωνική παρέμβαση, υπογράμμισε πως όποιος συζητά αυτή τη στιγμή για εκλογές κάνει μία εσφαλμένη πολιτική προσέγγιση:

«Λένε να κάνει τώρα εκλογές λόγω της δημοσκοπικής διαφοράς γιατί τώρα είναι η ευκαιρία να ξανακερδίσει η ΝΔ. Αυτό έχει υπόθεση εργασίας ότι αν γίνουν οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας δεν θα τις κερδίσει ο Πρωθυπουργός. Πώς εικάζει κανείς ότι η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας; Για να δούμε τι θα συμβεί τα επόμενα δύο χρόνια. Πρέπει να συμβεί κάτι που τα πράγματα να είναι χειρότερα από αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Άρα δύο χρόνια μετά, αφού έχει τελειώσει η πανδημία, η οικονομία θα ανακάμψει και η ΝΔ θα μπορεί να υλοποιεί το πρόγραμμά της με τις φοροελαφρύνσεις», τόνισε ο κ. Βορίδης προσθέτοντας ότι μόνο αν κάποιος κάνει αυτή την πολιτική εκτίμηση- η οποία δεν προκύπτει- μπορεί να προσφύγει σήμερα στις κάλπες.

Για πανδημία: Η επιτροπή καλείται να βρει κατάλληλες βαλβίδες αποσυμπίεσης

Αναφορικά με την πανδημία, ο κ. Βορίδης υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πρόσθεσε ότι τα περιοριστικά μέτρα από το συνεχές lockdown εκ των πραγμάτων καταρρέουν. Τόνισε, δε, ότι η Επιτροπή καλείται να βρει τις κατάλληλες βαλβίδες αποσυμπίεσης ενώ υπογράμμισε ότι λύση για το σταδιακό άνοιγμα κι άλλων δραστηριοτήτων είναι ο εμβολιασμός και η χρήση των ατομικών μέτρων προστασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM