Πέτσας: Νέα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας- Περιορισμός στον αριθμό και τη διάρκεια των μετακινήσεων

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως η Κυβέρνηση εξετάζει νέα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας με περιορισμό στον αριθμό και τη διάρκεια των μετακινήσεων.

«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να μην υπάρξει καταστρατήγηση των μέτρων για τον περιορισμό μετακινήσεων που έχουν οριστεί», ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας, το πρωί του Σαββάτου (4/4) στον ΣΚΑΪ για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε επίσης, ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση των νέων μέτρων που αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, καθώς θα αποφασιστούν σήμερα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τη σύσκεψη που θα έχει με το επιτελείο του υπουργείου Υγείας.

Δεν τίθεται θέμα ολικής απαγόρευσης

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Πέτσας, ανέφερε ότι θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό, αλλά και τη διάρκεια των μετακινήσεων, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κλείσιμο των διοδίων. Επανέλαβε ότι «η αυστηροποίηση των μέτρων θα έχει να κάνει με τους ασυνεπείς και όχι με τους συνεπείς».

Τέλος, επισήμανε ότι δεν τίθεται θέμα για ολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Άγριες Μέλισσες»: Ποιος ηθοποιός δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία και έγραψε: «Από μικρός σε καραντίνα»

Κοροναϊός: Μήνυμα στήριξης από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Ιταλία είμαστε στο πλευρό σου»

Αυτή είναι καραντίνα! Με χαρέμι και πτήσεις με ιδιωτικό τζετ ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης (pics)

____________________________________________________________________________________

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM