Χάρης Θεοχάρης: Επίσκεψη στη Γαλλία

Επίσκεψη στη Γαλλία πραγματοποιεί ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης από σήμερα έως τις 22 Μαΐου 2021. Συνεχίζοντας την περιοδεία του σε χώρες με πολύ μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, ο υπουργός θα έχει στο Παρίσι συναντήσεις με τον Γάλλο ομόλογό του και με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και των μεγαλύτερων tour operators της Γαλλίας. Επίσης, κατά την παραμονή του στη γαλλική πρωτεύουσα, θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων σε γαλλικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η επίσκεψη του κ. Θεοχάρη στη Γαλλία εντάσσεται στην προσπάθεια προώθησης της επανεκκίνησης του ελληνικού τουρισμού και του ασφαλούς ανοίγματός του για το καλοκαίρι του 2021. Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, «η γαλλική αγορά είναι ιδιαίτερα ένθερμη για την επανέναρξη της τουριστικής κίνησης προς την Ελλάδα και βρίσκεται στην πρώτη θέση όσον αφορά τις κρατήσεις».

Το πρόγραμμα του υπουργού Τουρισμού στο Παρίσι περιλαμβάνει συνάντηση με τον υπουργό Ευρωπαϊκών και Εξωτερικών Υποθέσεων της γαλλικής κυβέρνησης Jean-Baptiste Lemoyne. Θα ακολουθήσουν συνομιλίες με τον γενικό διευθυντή του τουριστικού Οργανισμού, Héliades Jean Brajon, και με εκπροσώπους των tour operators NG και Karavel- Fram.

Έπειτα από γεύμα εργασίας με ανώτατα στελέχη της αεροπορικής εταιρείας Air France, την Παρασκευή 21 Μαΐου, ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση με τον product manager του tour operator Thalasso No1, Ôvoyage Sami Guenaoui.

Ενδιάμεσα, ο υπουργός Τουρισμού θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε γαλλικά ΜΜΕ, όπως η εφημερίδα «Le Figaro», το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Ένωση Europress, το Tourmag, η L'Echo Touristique, το οικονομικό περιοδικό «Challenges», το Le Quotidien du Tourisme κ.ά.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα