Μνημόσυνο για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Μητσοτάκης
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Αργουλιδέ του Ακρωτηρίου στα Χανιά, ιεροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορωνου κ. Δαμασκηνού.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αρχιερατικό μνημόσυνο με την αφορμή της συμπλήρωσης τεσσάρων ετών από την εκδημία του μακαριστού πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και των εννέα ετών από την εκδημία της συζύγου του Μαρίκας Μητσοτάκη.

Κατόπιν τελέσθηκε τρισάγιο επί του μνήματος όπου προεξήρχε ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός συμπροσευχουμένων του επιχωρίου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Ακοκορωνου κ. Δαμασκηνού και του θεοφιλέστατου επισκόπου Ευμενείας κ. Ειρηναίου.

Παρόντες ήταν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι με τα παιδιά τους Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, η πρώην υπουργός και βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο καθώς και οι αδελφές τους Κατερίνα και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη με τον συζύγων τους.

Επίσης το «παρών» έδωσαν η διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη επί 40 χρόνια, Σάκη Κυπραίου, ο υπεύθυνος προσωπικής ασφάλειας του μακαριστού, Μανούσος Γρυλλάκης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Ιωάννης Πευκιανάκης καθώς και ο νομικός σύμβουλος επί σειρά ετών του πρώην πρωθυπουργού, δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Κυριάκος Μητσοτάκης
πηγη: πρώτο θέμα

Παρόντες ήταν και οι πρώην βουλευτές Κυριάκος Βιρβιδάκης και Στέλιος Νικηφοράκης.

Για την συμπλήρωση των τεσσάρων ετών από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, έγραψε στο Facebook και η κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μπακογιάννη

Στην ανάρτησή της γράφει πως «πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια» ενώ συμπληρώνει: «Μας λείπεις και ειδικά σήμερα που ένα όνειρό σου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα».