Κουμουνδούρου κατά Καρανίκα: «Δεν μας αφορά η προσωπική του ζωή!»

Οι πρώτες αντιδράσεις για όσα αποκάλυψε στη συνέντευξή του ο Νίκος Καρανίκας, πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα, αποτυπώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο cnn.gr και τον δημοσιογράφο Γιάννη Αλμπάνη, αξιωματούχος του κόμματος έκανε αναφορά στην παραδοχή Γεωργιάδη για το έργο του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο αναφερόμενος στον κ. Καρανίκα ξεκαθάρισε ότι «η προσωπική του ζωή δεν μας αφορά».

Συγκεκριμένα, ο αξιωματούχος ανέφερε: «Ο Νίκος Καρανίκας υπήρξε σύμβουλος ειδικού σκοπού την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με ευθύνη να δρομολογηθεί ένα φιλόδοξο σχέδιο επενδύσεων στη φαρμακευτική κάνναβη. Πριν από λίγες μέρες ένας από τους βασικούς επικριτές του σχεδιασμού της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και σκληρός πολιτικός αντίπαλος, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης, παραδέχτηκε στη Βουλή ότι το έργο που έφερε εις πέρας ήταν εξαιρετικά σημαντικό. Η προσωπική του ζωή δεν μας αφορά. Ούτε και το συνεχιζόμενο –και με δική του ευθύνη αυτή τη φορά– σίριαλ δολοφονίας χαρακτήρα από μέρους ΜΜΕ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Καρανίκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Tik Talk» και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ, όπου και μίλησε για κομμάτια της ζωής του τα οποία δεν ήταν ευρέως γνωστά.

Ανάμεσα στα θέματα για τα οποία τοποθετήθηκε ο κ. Καρανίκας ήταν η δοκιμή ναρκωτικών ουσιών στο παρελθόν, η σχέση και το σκάουτινγκ του Αλέξη Τσίπρα αλλά και η επικοινωνία που είχε πρόσφατα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος εντέλει αποκατέστησε τα όσα είχε πει δημόσια για εκείνον.