El Risitas: Πέθανε ο Ισπανός κωμικός με το viral γέλιο

Ελ Ριζίτας
Youtube

Το γέλιο του Ισπανού κωμικού με το ψευδώνυμο El Risitas, έσβησε για πάντα. Ο ηθοποιός των viral βίντεο, έφυγε από τη ζωή στα 65 του χρόνια. 

Μετά από εμφανίσεις στην εθνική ισπανική τηλεόραση, ο Borja έγινε viral το 2014, όταν οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο άρχισαν να μεταγλωττίζουν υπότιτλους πάνω στα λόγια του, εξηγώντας μια ιστορία που δεν είχε καμία σχέση με ό,τι έλεγε. Στην Ελλάδα, εκατοντάδες χιλιάδες views, έκαναν τα «μεταγλωττισμένα» βίντεο όπου ο κωμικός... σατίριζε τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Πέθανε εχθές (28/4) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Virgen de Rocío μετά από «ξαφνική υποτροπή», σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, καθώς ήδη από πέρυσι είχε θέματα με την υγεία του. Τον Μάρτιο ευχαρίστησε τους οπαδούς του που διοργάνωσαν μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για να του αγοράσουν ένα ηλεκτρικό σκούτερ ώστε να μπορεί να κινείται απρόσκοπτα, μετά από ακρωτηριασμό ενός από τα πόδια του.

Το βιογραφικό του ηθοποιού

ΟJoya γεννήθηκε στη Σεβίλλη στις 5 Απριλίου 1956. Είχε κάνει πολλές, διαφορετικές δουλειές καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης της μαγειρικής και της εκφόρτωσης σάκων τσιμέντου. Η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 2000, στην εκπομπή του Jesús Quintero El Vagamundo, όπου έπαιρνε συνεντεύξεις με κωμικό τρόπο για διάφορες, απλές καταστάσεις της ζωής. Έγινε αναγνωρίσιμος για το ιδιαίτερο και αστείο γέλιο του. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα