Στέφανος Τσιτσιπάς: «Να πώς έγινα πρωταθλητής» - Τι αποκαλύπτει

Μέσα σ' ένα χρόνο έχει κατακτήσει θέση ανάμεσα στους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο. Μέχρι και σουβλάκι που μοσχοπουλάει στην Αυστραλία, με το όνομά του, δημιούργησε.

Πώς, όμως, έγινε πρωταθλητής ο Στέφανος Τσιτσιπάς; Ο ίδιος, μετά τον θρίαμβό του στο Λονδίνο στον τελικό του Nitto ATP Finals, μίλησε στους δημοσιογράφους για το παρόν και το μέλλον. Εξήγησε πώς «ξεκλειδώθηκε», ενώ ανέφερε ότι επόμενος στόχος είναι η κατάκτηση ενός τουρνουά Γκραν Σλαμ (Αυστραλιανό Οπεν, Ρολάν Γκαρός, Γουίμπλεντον, Αμερικανικό Όπεν).

Η αποχή απ' τα social media τον «απογείωσε»

Σε ερώτηση για τα social media και την αποχή του από αυτά, τόνισε: «Το έλεγα στον (προπονητή) Πάτρικ Μουράτογλου. Κοιτούσε το feed στο Instagram του και του έλεγα πως αυτό ήταν που μου δημιουργούσε στρες, να βλέπω δημοσιεύσεις άλλων ανθρώπων. Είμαι ήδη αρκετό καιρό εκτός και καθώς τον κοιτούσα να σκρολάρει στις φωτογραφίες άλλων ανθρώπων προσπαθούσα να μην κοιτάζω καν. Είναι σαν να μου έχει δημιουργηθεί φοβία πλέον. Νιώθω πως δεν μου χρειάζεται καθόλου αυτό. Είναι κάτι που με βοηθάει, βοηθάει στο να συγκεντρώνομαι και να μη σκέφτομαι τόσο πολύ. Σκεφτόμουν πολλά πράγματα όταν βρισκόμουν στο κορτ και ήμουν ενεργός στα social media και σπαταλούσα ενέργεια και φαιά ουσία».

Μόνο άδικο δεν έχει, για να λέμε την αλήθεια. Μαζί του all the way.

AKOΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM