Ο Mickey Rourke στην Ακρόπολη (pics)

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σεναριογράφος, και πρώην μποξέρ, Mickey Rourke, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη χώρα μας εν όψει των γυρισμάτων της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Πόποβιτς.

Πού θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός θα λάβει μέρος στην ταινία η οποία καταπιάνεται με τον βίο του Αγίου Νεκταρίου. Η σκηνοθέτιδα εμπνεύστηκε για την ταινία, όταν διάβασε τον βίο του συγκεκριμένου Αγίου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της από τη Σερβία στο Los Angeles το 2012. Η κινηματογράφηση της ταινίας θα πραγματοποιηθεί σε περιοχές όπου είχε βρεθεί ο Άγιος Νεκτάριος, όπως η Αίγινα, καθώς και το νοσοκομείο που άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Mickey Rourke στην Ελλάδα

Κατά την παραμονή του στη χώρα μας, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να επισκεφθεί τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Το απόγευμα της Πέμπτης, λοιπόν, ο Mickey Rourke ξεναγήθηκε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Ο ίδιος, φορώντας την προστατευτική του μάσκα, ζήτησε από το πλήθος που βρισκόταν γύρω του να τηρήσει τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Κατά την είσοδό του στην Ακρόπολη, ο 68χρονος star συνοδευόταν από ξεναγό, ο οποίος τον ενημέρωσε για την μακρά ιστορία της περιοχής.

Δείτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM