SPICY NEWS: Ανακοίνωση συνεργασίας SPICY & TOROBLOCKS

spicy

Η εταιρεία Spicy πάντα πρωτοπόρος στην Ελληνική μουσική βιομηχανία δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες management, marketing και public relations, ενώ αναλαμβάνει την οργάνωση μεγάλων events.

Τα τελευταία χρόνια η επιτακτική της ανάγκη να μπορέσουν οι δημιουργοί να κατοχυρώσουν με κορυφαία εργαλεία τα πνευματικά δικαιώματά τους, συνεχίζεται με τους δημιουργούς περιεχομένου. Αποτέλεσμα η νέα δυναμική συνεργασία με την εταιρεία Toroblocks!

Η Toroblocks ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στη διαμόρφωση του νέου περιβάλλοντος που έρχεται (web 3.0, metaverse) και να θέσει πλέον τις βάσεις,
που θα εξασφαλίσουν έναν καλύτερο διαδικτυακό κόσμο για όλους!

Οι χρήστες έχουν βιωματικές εμπειρίες και οι επιχειρήσεις εμπλέκονται πλέον ενεργά, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την αξία του Παγκόσμιου Ιστού.

Όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης επιτέλους συνδέονται.

Παρακολουθείται και προστατεύεται κάθε ανάρτηση/εικόνα του χρήστη με ένα μόνο #hashtag! Ο χρήστης λαμβάνει ειδοποίηση αμέσως μόλις εντοπιστούν ή δημιουργηθούν αντίγραφα.

«Επιτέλους ήρθε η στιγμή που μπορείς να ελέγξεις ποιος χρησιμοποιεί τη δουλειά σου, χωρίς τη συναίνεσή σου!»

Τεχνολογίες αιχμής όπως blockchain, crypto, tokenisation, NFTs και decentralized δομές προσφέρονται στον κάθε χρήστη, μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα και προσιτές υπηρεσίες.

Μια μοναδική στρατηγική συμμαχία, που στόχο έχει να αναπτυχθεί ραγδαία μια κοινότητα δημιουργών περιεχομένου, που θα μπορεί να προσεγγίζει το κοινό της με ασφάλεια!

Οι νέες αυτές τεχνολογίες καταγράφουν την προέλευση οποιουδήποτε ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου, αποθηκεύουν και επεξεργάζονται κρυπτογραφημένα data και στη συνέχεια τα συνδέουν μεταξύ τους,
για να φτάσουν στην πραγματική πηγή.

Αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε και να εξασφαλίσουμε με όλους τους τρόπους, τη δημιουργικότητα στη νέα εξελιγμένη ψηφιακή εποχή!

 

«Οτιδήποτε κι αν δημιουργείς, εμείς μπορούμε να το προστατεύσουμε!»

The Spicy Effect SA

62, Salaminos Str. & Sof. Venizelou, 15232, Chalandri

Tel: +30 210 6820240

www.spicymusic.gr

 https://.instagram.com/spicymusic_official

 http://twitter.com/spicyofficial

 http://facebook.com/spicyofficial

http://youtube.com/spicyofficial