Πέτρος Κωστόπουλος: Δείτε τις πιο γοητευτικές εμφανίσεις του (pics)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος γιορτάζει αύριο και είπαμε να θυμηθούμε τις πιο γοητευτικές εμφανίσεις του.

Ομολογουμένως, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άνδρας, ο οποίος δεν αφήνει ασυγκίνητο τον γυναικείο πληθυσμό.

Στα 66 του εξάλλου, διαθέτει ένα καλογυμνασμένο και αξιοζήλευτο σώμα που κλέβει τις εντυπώσεις!

Φροντίζει την εξωτερική του εμφάνιση και αυτό είναι φανερό. Ο επιχειρηματίας, ως λάτρης της υγιεινής διατροφής, προσέχει πολύ τι τρώει, ενώ καθημερινά φροντίζει να γυμνάζεται σκληρά, προκειμένου να παραμένει fit.

https://www.instagram.com/p/BzllAaXomns/

Ο γνωστός παρουσιαστής και εκδότης έχει γεννηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 1954 στο Βόλο, όπου και μεγάλωσε.

Σπούδασε στη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς και μετά στο Παρίσι έκανε διδακτορικό (Doctorat 3eme cycle στην Πολιτική Οικονομία).

Είναι ένα απ'τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz

Τα ΜΜΕ που ίδρυσε και διευθύνει από το 1987 ως σήμερα έχουν επιδράσει καταλυτικά στη σύγχρονη ελληνική ποπ κουλτούρα και κοσμοαντίληψη.

Ειδικότερα, με την εμφάνιση του περιοδικού ΚΛΙΚ, το οποίο ήταν το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία ελληνικό περιοδικό, ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε μία νέα αγορά και έφερε κάτι εντελώς καινούργιο στα ΜΜΕ. Ήταν το πρώτο έντυπο μαζικής κυκλοφορίας, το οποίο απενοχοποίησε το σεξ, ενώ προέβαλε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και ό,τι είχε να κάνει με «εναλλακτικό τρόπο ζωής, media, νυχτερινή ζωή, κλάμπινγκ, νεολαιίστικη αργκό, νέα δημοσιογραφία, ιδιωτική ραδιοφωνία».

Την ίδια περίοδο δημιούργησε τα περιοδικά MEN (το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία ανδρικό περιοδικό τότε) και DIVA.

Το 1995 ίδρυσε την ΙΜΑΚΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. προχωρώντας στην έκδοση του περιοδικού Nitro. Ακολούθησε το εβδομαδιαίο περιοδικό DOWN TOWN.

https://www.instagram.com/p/B8JcArdJ3_w/

Ανά τα χρόνια του έχει ασκηθεί έντονη κριτική, πρώτα από τα κομματικά έντυπα της Αριστεράς και στη συνέχεια και από άλλους, ότι εισήγαγε το lifestyle στην Ελλάδα και τελικά το επέβαλε, επιδρώντας έτσι αρνητικά στην ελληνική κοινωνία.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, απ'το 1996 έως το 2014 ήταν παντρεμένος με το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες και έναν γιο.

Δείτε την gallery που ακολουθεί:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM