Mαρίνα Ασλάνογλου: «Έπαθα κρίση πανικού όταν πήγε να με πνίξει» (βίντεο)

Mαρίνα Ασλάνογλου: «Έπαθα κρίση πανικού όταν πήγε να με πνίξει» (βίντεο)

Η παράσταση «Πατέρας» με τη Μαρίνα Ασλάνογλου και άλλους γνωστούς ηθοποιούς συνεχίζεται κανονικά, πλην όμως όλα δεν της ήταν εύκολα. Μάλιστα, η Μαρίνα αποκάλυψε πως στις πρόβες, ενώ έπρεπε να δώσει τη μάχη της καθώς το σενάριο θέλει συμπρωταγωνιστή της στο θεατρικό να πηγαίνει να την πνίξει, έπαθε κρίση πανικού.

«Ο συγκεκριμένος ρόλος με δυσκόλεψε πάρα πολύ στις πρόβες γιατί ο σκηνοθέτης μας, Βασίλης Μπισμπίκης ήθελε να ξεπεράσουμε τα όρια μας», είπε και διευκρίνισε:

«Μια μέρα που κάναμε πρόβα σε μια δυνατή σκηνή και έπρεπε να έρθει ο Τάσος Ιορδανίδης να με πνίξει, με έπιασε κρίση πανικού. Δεν το είχα ξαναπάθει αυτό πάνω στη σκηνή. Ούτε σε πρόβα. Ταράχτηκα. Μετά προσπάθησα να ηρεμήσω και είπα πως αυτό θα το αντιμετωπίζω σε κάθε παράσταση οπότε πρέπει να το διαχειριστώ. Τώρα το διαχειρίζομαι», συμπλήρωσε.

Έτσι πάνε αυτά και δεν το λέμε τυχαία: Το επάγγελμα των ηθοποιών είναι απ' τα πλέον αγχωτικά βάσει ερευνών. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν είσαι κυρίως θεατρικός ηθοποιός, όπως η Μαρίνα και παίζεις καθημερινά live μπροστά σε κόσμο.

ΤΙP

«Όταν είδε ο σύζυγος μου την παράσταση τρόμαξε στην αρχή με εμένα. Την έχει δει άλλες δύο φορές και μου είπε πως είναι πολύ τυχερός γιατί ξεσπάω στην παράσταση και δεν τσακωνόμαστε», κατέληξε. Cute!