Αποκλειστικό: YFSF: Δημήτρης Σταρόβας : «Μου είχε γίνει πρόταση και από άλλο talent show» (pics)

YFSF: Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του show του ANT1, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, η Μαρία Μπεκατώρου, οι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται και φέτος στη θέση του κριτή, και ετοιμάζεται να μας χαρίσει για ακόμη μια σεζόν στιγμές γέλιου, με το δικό του ιδιαίτερο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στο News2u.gr για τη χαρά του που βρίσκεται και φέτος στο show μεταμφιέσεων. 

«Είναι πολύ οικείο το περιβάλλον. Τα πρόσωπα είναι τα ίδια, εκτός από τη Μίρκα (σ.σ. Παπακωνσταντίνου), που είναι η μόνη αλλαγή στην κριτική επιτροπή. Είναι από τις πιο ευχάριστες και εύκολες δουλειές που έχω κάνει ποτέ».

-Με την ίδια ευκολία που βρίσκεστε στην κριτική επιτροπή, θα μπορούσατε να βρεθείτε και σαν διαγωνιζόμενος στο YFSF;

«Είσαι τρελή! Οι διαγωνιζόμενοι, που είναι και οι πρωταγωνιστές, δουλεύουν πολύ. Πηγαίνουν όλη την εβδομάδα, προετοιμασίες, πρόβες, βίντεο, μεταμφιέσεις, μακιγιάζ, αναμονή... Ενώ η δική μας δουλειά (των κριτών), τεχνικά τουλάχιστον, είναι εύκολη».

-Σας είναι εύκολο να κάνετε κάποια αρνητική κριτική;

«Δεν το σκέφτομαι, ούτε το σχεδιάζω ποτέ. Λειτουργώ πάντα με το συναίσθημα. Αυτό που νιώθω θα το πω. Δεν θα είμαι ούτε αυστηρός ούτε θα καλύψω κάποιον. Μπορείς να λες ότι θες, αρκεί να μην προσβάλλεις κάποιον. Δεν υπάρχει λόγος, δεν είναι διαγωνισμός».

Όσο για το αν του έχει γίνει ποτέ πρόταση για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή κάποιου άλλου show, μας είπε: 

«Ναι, αλλά δε δέχτηκα. Μου είχε γίνει παλιότερα για το Voice. Ή για το X-Factor, δεν θυμάμαι με σιγουριά για ποιο απ' τα δυο. Αλλά, δεν γινόταν τεχνικά να συμμετέχω».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Διαβάστε επίσης:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM