Παναθηναϊκός: Δεύτερη απώλεια βαθμών! 1-1 στην Λάρισα (vid-pics)

Παναθηναϊκός και ΑΕΛ μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, τους πρώτους και για τις δύο ομάδες, από την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε ένα ματς που έδειχνε πως νικητή θα βγάλει τον Παναθηναϊκό, αυτός τελικά «πέτυχε»... να πετάξει τους δύο βαθμούς.

ΑΕΛ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, στο τελευταίο ματς της 3ης αγωνιστικής στην Super League, που διεξήχθη στο «Αλκαζάρ».

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και πήραν το προβάδισμα πριν το ημίωρο, με τον Μακέντα έπειτα από πλασέ, στην πρώτη τους καλή φάση στο 26’. Επίσης οι Βέλεθ και Μακέντα έφτασαν κοντά στο 0-2, αλλά δεν το πέτυχαν, και τελικά έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Καθώς οι «βυσσινί» μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μισό, κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες και αρκετές «στημένες» μπάλες, με τους Τόρζε και Μιλοσάβλιεβιτς να έχουν ευκαιρίες για την ισοφάριση, στο 53’ και στο 65’ αντίστοιχα. Το 1-1 ήρθε τελικά χάρη στην κεφαλιά του Πινάκα που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 72΄, τρία λεπτά πριν τη λήξη!

Χουάνκαρ και Αϊτόρ έκαναν το ντεμπούτο τους με τους φιλοξενούμενους, και άφησαν καλές εντυπώσεις. Ο δεύτερος, μάλιστα, έβγαλε την ασίστ του γκολ και μια ακόμα στον Μακέντα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (72’ Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μιχαήλ (77’ Μούζεκ), Φιλίπ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς (73’ Γκαζάλ), Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς (72’ Πινακάς), Τρούγιτς (57’ Πλατέλλας), Ντουρμισάι.

Παναθηναϊκός (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ (75’ Πούγγουρας), Μπουζούκης (88’ Σερπέζης), Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Αϊτόρ (88’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (74’ Σαβιέρ), Καρλίτος (90’+2’ Ιωαννίδης).