Απόλλων Σμύρνης: Νικηφόρα πρώτη! 1-0 τη Λάρισα (pics)

Η επιστροφή στη Super League του Απόλλωνα Σμύρνης έγινε με το δεξί, αφού επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ, με πέναλτι στο 90’. Οι δύο ομάδες είχαν από δύο δοκάρια η καθεμία.

Η επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στην Σούπερ Λίγκα καθυστέρησε τρεις αγωνιστικές, όμως ήταν νικηφόρα. Σε ένα πλούσιο από θέαμα ματς με τέσσερα δοκάρια, η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε με σκορ 1-0 της ΑΕΛ, που παρότι ήταν ελαφρώς ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πανηγύρισε με πέναλτι, καθώς ο διαιτητής Μανούχος έδειξε το πέναλτι στο 90’, σε χέρι του Μαϊδανού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φατιόν, που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ναγκί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Κότσαρης , Χουχούμης (70’ Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Ραΐλι (32’ Τσιλούλης), Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Μπεντινέλι, Φερνάντεζ (77’ Μουνιέ), Ντάουντα (77’ Ιωαννίδης).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ναγκί, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ (82' Μαϊδάνος), Σπαρβ, Σεσέροβιτς (65’ Αλί Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς (53’ Πλατέλλας), Τόρζε (82' Ζαχαράκης) , Τρούγιτς (65’ Πινακάς), Ντουρμισάι.