ΟΦΗ: O Μακέντα του «έκλεψε» την νίκη! 2-2 με τον ΠΑΟ (vid-pics)

Δύο φορές ο ΟΦΗ βρέθηκε μπροστά στο σκορ και τις δύο φορές ισοφαρίστηκε από τον Παναθηναϊκό, τη δεύτερη μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων.

Μετά από ένα ματς με πολλές εναλλαγές στις φάσεις και στα αισθήματα, ειδικά στην επανάληψη, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, για την 5η αγωνιστική της Super League, με τους Βάτερμαν και Διούδη να καταγράφουν σπουδαίες επεμβάσεις!

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στην πρώτη του φάση στο 37’, με το πλασέ του Στάρτζεον, για να ακολουθήσει η ισοφάριση από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον Καρλίτος στο 49’ και το χαμένο πέναλτι του Μακέντα στο 54΄ για την ολική επαναφορά.

Ο Μεγιάδο επανέφερε το προβάδισμα του ΟΦΗ με κεφαλιά στο 77’, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αντιπάλων του, κι ενώ προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες ιδίως βέβαια από τον Παναθηναϊκό, με τον Μακέντα να… εξιλεώνεται στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίζοντας κι αυτός με κεφαλιά σε 2-2.

Το τελικό αποτέλεσμα ανεβάζει τους γηπεδούχους στους έξι βαθμούς, ενώ το «τριφύλλι» παραμένει χωρίς νίκη για 4ο σερί ματς στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους δύο πόντους.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (73’ Μπαλογιάννης), Μεγιάδο, Σακόρ, Στάικος (73’ Λυμπεράκης), Στάρτζεον (80’ Γιάννου), Σαρδινέρο (88’ Βαφέας), Γρίβας.

Παναθηναϊκός (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες (87’ Πούγγουρας), Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (62’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης (70’ Εμμανουηλίδης), Μακέντα, Μπουζούκης (88’ Καμπετσής), Καρλίτος.