ΑΕΛ: Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα! 1-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα (vid-pics)

Η ΑΕΛ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με ανατροπή, χάρη στα δύο γκολ του Πινακά επί του ΠΑΣ Γιάννινα (1-2) και πήρε το πρώτο της φετινό τρίποντο. Με 10 παίκτες από το 55' οι γηπεδούχοι.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει με κορυφαία αυτή του 19' με τον Πλατέλλα, ενώ μετά το 30' ανέβηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα και είχε με τη σειρά του δύο καλές στιγμές.

Στην επανάληψη, το ματς ήταν ακόμη καλύτερο, αν και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λώλη (55') με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 61' ο Χουτεσιώτης με βολέ έκανε το 1-0 για τον Λεό, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος στην άμυνα της ΑΕΛ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν γρήγορα (66') με την ωραία κεφαλιά του Πινακά αλλά η αλήθεια είναι πως αν και έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, μετά το 1-1 δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα, αν και ο Γρηγορίου έκανε αλλαγές και χρησιμοποίησε όλα τα όπλα που είχε στη διάθεσή του.

Τελικά η ΑΕΛ δικαιώθηκε στο 85΄, με τον Πινακά και πάλι να σκοράρει και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.