ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Eredivisie, Champions League, 9/3/’21

Με θετικό πρόσημο επιτυχιών (2/3) οι τελευταίες  προτάσεις μας (7/3/’21). Οι επιτυχημένες αποδόσεις ήταν 2,00 και 1,95 αντίστοιχα για τα παιχνίδια: Ολυμπιακός – Λαμία  3-0 (1 και under 3,5 η πρότασή μας) και Παναιτωλικός – Βόλος 1-0 (1Χ και under 2,5 γκολ η πρότ.). Αντίθετα στον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης 2-2 (2-3 γκολ η πρότ.) είχαμε αστοχία (αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι το 87’ ο Άρης κέρδιζε με 2-0 (!) και όλα έδειχναν πως θα κερδηθεί…).

Συνεχίζουμε σήμερα (9/3) με στοιχηματικές προτάσεις για την Eredivisie (Ολλανδικό πρωτάθλημα) και το Champions League:

Φένλο – Σπάρτα Ρότερνταμ (19:45)

Οι δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς σημείο. Η Φένλο προέρχεται από 5 συνεχόμενες ήττες ενώ έχει και πολλές απουσίες. Βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η Σπάρτα, λίγο καλύτερα, είναι στο +2 από την σημερινή της αντίπαλο ενώ έχει σημειώσει 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,95.

Γιουβέντους – Πόρτο (22:00)

Η Γιουβέντους είναι το φαβορί όμως η χαμηλή απόδοση του άσου είναι αποτρεπτική. Η Πόρτο δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση ούτε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της δίνει σημαντικό προβάδισμα όμως σίγουρα έχει ελπίδες για να προκριθεί στους «8» και θα το παλέψει με πάθος. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 2,20.

Ντόρτμουντ – Σεβίλλη (22:00)

Δύσκολα ανατρέπεται το υπέρ της Ντόρτμουντ αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (3-2) όμως σίγουρα η Σεβίλλη δεν θα πέσει αμαχητί, παρότι δεν είναι στα καλύτερά της. Η Ντόρτμουντ έχει βασικές ελλείψεις (Σάντσο, Γκερέιρο) και αυτό θα επηρεάσει την ομάδα, όμως πάντα υπάρχει και ο παράγοντας Χάλαντ. Αναμένουμε λοιπόν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με εκατέρωθεν γκολ. Η πρόταση είναι 1X και g/g με απόδοση 2,10.