ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Κύπελλο Ελλάδας, Champions League 7/4/’21

Μία επιτυχία με απόδοση 2,20 καταγράψαμε στις χθεσινές μας προτάσεις (6/4/’21). Η επιτυχημένη πρόταση ήταν αυτή της Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ 2-1 (1 και under 3,5 η πρότασή μας). Στις άλλες αναμετρήσεις στο Μονακό – Μετς 0-0 (1 και under 3,5 η πρότ.) δεν «βγήκε» το σημείο αλλά το σύνολο των γκολ, ενώ στο Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ 3-1 (Χ2 και under 3,5 η πρότ.) αστοχήσαμε συνολικά.

Συνεχίζουμε σήμερα (7/4) με στοιχηματικές προτάσεις από τo Κύπελλο Ελλάδας και το Champions League:

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (18:00)

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο το νταμπλ και από τη στιγμή που το πρωτάθλημα δεν γίνεται να το χάσει, οι δυνάμεις του θα επικεντρωθούν και στο Κύπελλο. Από την άλλη ο ΠΑΣ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, διότι και σαν ομάδα είναι αξιόλογη, αλλά και η καλή πορεία στο Κύπελλο αποτελεί πλέον το μοναδικό της στόχο. Πιθανολογούμε πως οι Πειραιώτες θα δώσουν την δέουσα προσοχή και θα καταφέρουν να πάρουν ένα σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Η πρόταση είναι 2 και over 1,5 με απόδοση 2,15.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20:00)

Αμφότερες δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάστασή τους, με την ΑΕΚ να είναι στην χειρότερη μετά τις απανωτές της ήττες, αλλά και την συντριβή που υπέστη με 5-1 από τον Ολυμπιακό. Οι απουσίες και οι αδυναμίες στην αμυντική της γραμμή παράλληλα με την άσχημη ψυχολογία της δεν μας εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη, παρά την αστάθεια του ΠΑΟΚ. Η πρόταση είναι X2 και over 1,5 με απόδοση 1,85.

Πόρτο – Τσέλσι (22:00)

Από μία περιπετειώδη εντός έδρας νίκη που την απέσπασε στο 95’ προέρχεται η Πόρτο, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση και έτσι αύξησε το αήττητο σερί της στο 19 σε αγώνες του  πρωταθλήματος. Από την άλλη η Τσέλσι υπέστη βαριά ήττα στην έδρα της από την Γουέστ Μπρομ με 2-5 βάζοντας έτσι τέλος στο αήττητο σερί της για 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,90.