ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Παγκόσμιο Κύπελλο 31/3/’21

Μία επιτυχία με απόδοση 1,85 καταγράψαμε στις χθεσινές μας προτάσεις (30/3/’21). Η επιτυχημένη πρόταση ήταν αυτή της Κύπρου με την Σλοβενία 1-0 (under 2,5 και no goal η πρότασή μας). Στις άλλες αναμετρήσεις στο Σλοβακία– Ρωσία 2-1 (2 και over 1,5 η προτ.) δεν «βγήκε» το σημείο αλλά το σύνολο των γκολ, ενώ στο Μαυροβούνιο – Νορβηγία 0-1 (g/g η προτ.) αστοχήσαμε αφού το Μαυροβούνιο δεν κατάφερε να επιτύχει κάποιο γκολ παρά τις πολλές ευκαιρίες.

Συνεχίζουμε σήμερα (31/3) με στοιχηματικές προτάσεις από την τέταρτη ημέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου:

Αγγλία – Πολωνία (21:45)

Η Αγγλία είναι το φαβορί του αγώνα χωρίς να υποτιμάμε την Πολωνία η οποία όμως μετράει απουσίες και μέσα σε αυτές αυτή του Λεβαντόφσκι.  Οι Άγγλοι έχουν πολλούς δημιουργικούς παίκτες ενώ παράλληλα είναι προσεκτικοί στην άμυνα η οποία δεν έχει δεκτεί ακόμα γκολ στην διοργάνωση. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 1,90.

Ελλάδα – Γεωργία (21:45)

Η Ελλάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο και το παιχνίδι αυτό είναι η ευκαιρία της να ολοκληρώσει την επιτυχία που σημείωσε στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Ισπανία, φέρνοντας ισοπαλία 1-1. Από την άλλη η Γεωργία δεν είναι και τόσο «εύκολη» αντίπαλος όσο δείχνει η μηδενική συλλογή βαθμών που έχει από τις δύο μέχρι τώρα αναμετρήσεις της. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 1,95.

Ισπανία – Κόσοβο (21:45)

Ο άσος στο 1,10 που δίνει δεν προσφέρεται σε καμμία περίπτωση σαν επιλογή επομένως αναζητώντας κάτι αποδοτικό και όσο το δυνατό πιθανό οδηγούμαστε στο σύνολο των γκολ αφού οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ποιοτική διαφορά και η Ισπανία έχει τη δυνατότητα να δείξει την δυναμικότητά της. Η πρόταση είναι 4-6 γκολ με απόδοση 2,10.