ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Europa League, 11/3/’21

«Ανάποδη» στοιχηματικά η χθεσινή μέρα (10/3), δεν σημείωσαν κάποια επιτυχία οι προτάσεις μας: Στον αγώνα Λαμία – Λάρισα 2-1 (1Χ και under 2,5 η πρότασή μας) βγήκε το σημείο όχι όμως και το σύνολο των γκολ (χάθηκε για ένα). Παρόμοια στο παιχνίδι Λίβερπουλ – Λειψία 2-0 (Χ2 και under 3,5 η πρότασή μας) βγήκε το σύνολο των γκολ όχι όμως και το σημείο αφού η Λίβερπουλ «έβγαλε» τον καλό ευρωπαϊκό της εαυτό. Τέλος, στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 1-1 (4-6 γκολ πρότασή μας) είχαμε αστοχία όταν μετά και το χαμένο πέναλτι από τον Μέσι το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα.

Συνεχίζουμε σήμερα (11/3) με στοιχηματικές προτάσεις για το Europa League :

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίλαν (19:55)

Δύο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης καλούνται να δώσουν τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Έρχονται από εκτός έδρας νίκες με 2-0, που σημείωσαν στα εθνικά τους πρωταθλήματα, η μεν Γιουνάιτεντ επί της Σίτι μετά από σπουδαία απόδοση που την «απογείωσε» ψυχολογικά, η δε Μίλαν επί της Βερόνα παρά τα προβλήματα τραυματισμών που την ταλανίζουν. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 2,25.

Ντιναμό Κιέβου – Βίγιαρεαλ (19:55)

Με την παράδοση εις βάρος της απέναντι σε ισπανικές ομάδες και με απουσίες η Ντιναμό θα προσπαθήσει να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στη Βίγιαρεαλ. Από την άλλη το «υποβρύχιο» δεν είναι και στα καλύτερά του όμως έχει καλύτερο σύνολο και θεωρείται το φαβορί. Η πρόταση είναι no goal και under 2,5 με απόδοση 2,05.

Ολυμπιακός – Άρσεναλ (22:00)

Ο  Μαρτίνς προετοιμάζει τον Ολυμπιακό αρκετό καιρό τώρα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στοχεύει σε μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ και αυτή η αναμέτρηση είναι από τις κρισιμότερες. Τα προβλήματα που προέκυψαν με τους τραυματισμούς των Σεμέδο και Μπα (ίσως να καταφέρει να παίξει σήμερα πιθανά με φαρμακευτική βοήθεια) θα επηρεάσουν τον αμυντικό τομέα. Δημιουργικά όμως έχει τη δυνατότητα και την ποιότητα να πετύχει κάτι θετικό. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,95.