ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Primera Division, Champions League, 17/3/’21

Μία επιτυχία με απόδοση 2,25 καταγράψαμε στις τελευταίες μας προτάσεις (16/3/’21). Η επιτυχημένη πρόταση ήταν αυτή της Μάντεστερ Σίτι με την Γκλάντμπαχ 2-0 (1 και under 3,5 η πρότασή μας). Στις άλλες αναμετρήσεις «αστοχήσαμε», αν και ήμασταν κοντά… Συγκεκριμένα στο Μπεσίκτας– Μπασακσεχίρ 2-2 (1 η προτ.), ενώ στο Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα 3-1 (2-3 γκολ η προτ.).

Συνεχίζουμε σήμερα (17/3) με στοιχηματικές προτάσεις για την Primera Division και το Champions League:

Σεβίλλη – Έλτσε (20:00)

Η Σεβίλλη είναι το φαβορί, όμως η απόδοση (1,45) είναι αποτρεπτική. Από την άλλη η Έλτσε έρχεται από εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Ρεάλ σε έναν αγώνα που προηγήθηκε μεν, αλλά τελικά τον έχασε από γκολ που σημειώθηκε στο 91’. Τελικά άφησε καλές εντυπώσεις παρότι έφυγε χωρίς βαθμό σε μια κρίσιμη περίοδο που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Πιθανολογούμε πως ούτε με αντίπαλο την Σεβίλλη θα έχει καλύτερη τύχη. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 2,00.

Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Η Τσέλσι έχει το προβάδισμα μετά την νίκη με 0-1 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα στο Βουκουρέστι όμως δεν έχει «καθαρίσει» την πρόκριση, ενώ έχει και κάποια αγωνιστικά προβλήματα. Η Ατλέτικο θα παλέψει και είναι ικανή να καταφέρει να προκριθεί αυτή στους «8» του Τσάμπιονς Λίγκ. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,95.

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο (22:00)

Η Μπάγερν έχει σημαντικό προβάδισμα μετά την νίκη της με 1-4 στο Ολίμπικο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Από την άλλη η Λάτσιο μόνο με θαύμα θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση και μάλλον θα έχει το μυαλό της στο ιταλικό πρωτάθλημα στο οποίο βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -4 από την εξάδα η οποία δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Η πρόταση είναι 1 και under 4,5 με απόδοση 2,05.