ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Europa League, 18/3/’21

Όλες οι χθεσινές προτάσεις μας (17/3/’21) ήταν επιτυχημένες (3/3). Οι αποδόσεις τους ήταν  2,001,95  και 2,05 αντίστοιχα για τις αναμετρήσεις: Σεβίλλη - Έλτσε 2-0 (1 και under 3,5 η πρότασή μας), Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 (2-3 γκολ, η πρότ.) και Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο 2-1 (1 και under 4,5 η πρότ.).

Συνεχίζουμε σήμερα (18/3) με στοιχηματικές προτάσεις για  το Europa League:

Άρσεναλ – Ολυμπιακός (19:55)

Η Άρσεναλ με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα έχει σχεδόν καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Αρνητικό σημείο της τα λάθη που κάνει στην άμυνα κυρίως όταν δέχεται πίεση. Ο Ολυμπιακός από την άλλη θα παίξει επιθετικά προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τα αδύνατα σημεία των «κανονιέρηδων», τις επιθετικές του αρετές και την κρυφή ελπίδα ενός θαύματος. Η πρόταση είναι g/g με απόδοση 1,80.

Μίλαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Ανοιχτά όλα τα σενάρια για την ομάδα που θα προκριθεί στην προημιτελική φάση από αυτήν την αναμέτρηση. Το 1-1 του πρώτου αγώνα επιτρέπει στην Μίλαν την πρόκριση με λευκή ισοπαλία κάτι που δεν αναμένουμε να το επιδιώξει διότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ με τη σειρά της θα κυνηγήσει από την αρχή το γκολ αφού χωρίς αυτό δεν μπορεί να ελπίζει. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 1,95.

Γιουνγκ Μπόις – Άγιαξ (22:00)

Με το 3-0 του πρώτου αγώνα ο  Άγιαξ έχει το σαφές προβάδισμα για την πρόκριση και θα προσπαθήσει να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού αφού δεν έχει λόγο να ρισκάρει σε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Από την άλλη για την Γιουνγκ Μπόις το κυνήγι του γκολ θα είναι προτεραιότητά της καθώς είναι η μόνη επιλογή που έχει ενώ παράλληλα θα βρίσκεται στην έδρα της. Η πρόταση είναι g/g και under 4,5 με απόδοση 2,25.