ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: BCL, Eurocup, NBA 23/3/’21

«Ανάποδη» στοιχηματικά η τελευταία μέρα (21/3), δεν σημείωσαν κάποια επιτυχία οι προτάσεις μας: Στους αγώνες, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-2 (2-3 γκολ η πρότασή μας) και  Ολυμπιακός – Άρης 1-0 (2-3 γκολ η πρότασή μας) αστοχήσαμε για ένα γκολ, ενώ στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-1 (no goal και under 2,5 η πρότ.) δεν «βγήκε» συνολικά η πρότασή μας.

Συνεχίζουμε σήμερα (23/3) με στοιχηματικές προτάσεις από το μπάσκετ, από τις διοργανώσεις BCL και Eurocup και το πρωτάθλημα του NBA:

Στρασμπούρ - ΑΕΚ (21:30)

Η ΑΕΚ έχει συνεχόμενα προβλήματα, αλλά έχει ένα  θετικό σερί νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη. To ταξίδι της στη Γαλλία δεν θα είναι εύκολο, γιατί η Στρασμπούρ θέλει την νίκη. Η Στρασμπούρ είναι αθλητική, αλλά δεν έχει τόσο ποιοτικούς  παίκτες όπως ο Λάνγκφορντ και ο Μέικον της ΑΕΚ. Θα ρισκάρουμε  στη νίκη της ΑΕΚ διότι αν και τα προβλήματα είναι πολλά, αυτή την περίοδο χάνει δύσκολα το σύνολο του Παπαθεοδώρου. Η πρόταση είναι 2 με απόδοση 2,85.

Βίρτους Μπολόνια - Μπανταλόνα (21:45)

H Βίρτους Μπολόνια του Μίλος Τεόντοσιτς έχει στόχο μόνο την νίκη και το Κύπελλο. Η Μπανταλόνα είναι υπολογίσιμη ομάδα με σημαντίκους αθλητές όπως τους Ρίμπας και Τόμιτς όμως στερείται από αθλητικότητα. Οι  Ιταλοί είναι σε φόρμα τον τελευταίο καιρό και πιστεύουμε ότι θα πάρουν την νίκη. Η πρόταση είναι 1 με πλεονέκτημα -7,5 με απόδοση 1,95.

Νιου Όρλιν Πέλικανς - Λος Άντζελες Λέικερς (1:30)

Οι Λέικερς έχουν τραυματίες τους ηγέτες τους Ντέιβις και Τζέιμς και χωρίς αυτούς τους δυο η ομάδα του Βόγκελ δεν μπορεί να κοντράρει καμία ομάδα όπως φάνηκε και πέρσι που δεν ήταν στο ρόστερ. Πιστεύουμε ότι οι Πέλικανς θα πάρουν τελίκα την νίκη. Η πρόταση είναι 1 με πλεονέκτημα -7,5 με απόδοση 2,05.