Μαρία Σάκκαρη: «Δύο Έλληνες στα ημιτελικά του Roland Garros; Απίστευτο!»

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / ΕUROKINISSI

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά τη νίκη της επί της Ίγκα Σβιόντεκ σημείωσε στις δηλώσεις μέσα στο γήπεδο: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δε θα μπορούσα να το καταφέρω χωρίς την ομάδα μου. Έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Δε θα σας πω ποιο ήταν το μυστικό μου γιατί με την Ίγκα θα ξαναπαίξουμε. Το απόλαυσα σήμερα. ‘Ηταν ένα πολύ σημαντικό ματς. Αλλά αυτό που απόλαυσα περισσότερο είναι ότι έπαιξα σε ένα από τα πιο ωραία γήπεδα στον κόσμο».

Στη συνέχεια κλείνοντας τις δηλώσεις της στα ελληνικά είπε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου. Ελπίζω να αργήσουμε να έρθουμε και να μας υποδεχτείτε με μεγάλη αγάπη».

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, η Σάκκαρη τόνισε: «Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Νομίζω ότι ο Τομ έκανε τα… μαγικά του. Εγώ τα εκτέλεσα. Δεν σκεφτόμουν ότι η Σβιόντεκ είχε να χάσει σετ από την περσινή διοργάνωση. Ήξερα ότι αν παίξω το παιχνίδι μου θα είχα μία ευκαιρία να κερδίσω. Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς αύριο».

Απίστευτο! Δύο Έλληνες στα ημιτελικά του Roland Garros; «Αν μας το λέγατε πριν δύο χρόνια δε θα το πίστευε κανείς. Χαίρομαι πολύ.Το δείχνουμε πόσο αγαπάμε την Ελλάδα σε κάθε ματς».