Κριστιάνο Ρονάλντο: Προκάλεσε «βουτιά» στην Coca Cola - Απώλεια 4 δισεκ. δολαρίων

Cristiano Ronaldo

Την απέχθειά του για οτιδήποτε έχει ζάχαρη έδειξε χθες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ, φανερά εκνευρισμένος, πήρε τα δύο μπουκάλια coca cola που βρέθηκαν μπροστά του και τα αντικατέστησε με ένα μπουκαλάκι νερό, που κρατούσε στο χέρι του.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση του όμως, προκάλεσε ζημιά 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη μετοχή της μεγαλύτερης εταιρείας αναψυκτικών στον κόσμο! Ο Πορτογάλος με τους σχεδόν 300 εκατομμύρια followers, αποδείχθηκε πως μπορεί να επηρεάσει τα πάντα και αυτό φάνηκε από το πως ερμηνεύτηκε η κίνησή του από τις αγορές με τη μετοχή της εταιρίας που είχε ανοίξει στα 56,1 δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά να κάνει βουτιά κατά 1,6% πηγαίνοντας στα 55,22 δολάρια!

Δηλαδή από τα 242 δις δολάρια που αποτιμάται η συνολικά αξία της εταιρίας, μέσα σε ένα απόγευμα αυτή έπεσε στα 238, με τη χασούρα να φτάνει τα 4 δισεκ. δολάρια.

Ο ίδιος βέβαια, μέσα σε 24 ώρες είδε το όνομά του να φιγουράρει στην πρώτη θέση των σκόρερ στη διοργάνωση, έγινε πρώτος ποδοσφαιριστής που συμμετέχει σε πέντε διοργανώσεις Euro και παράλληλα πρώτος σε συμμετοχές σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα.