Super League: Τεράστια γκέλα για Ολυμπιακό, 1-1 στη Νέα Σμύρνη (video)

Αυτοκτονία του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη σε ένα ματς που με λίγη προσοχή θα μπορούσε να το πάρει με τρία γκολ διαφορά. Οι "ερυθρόλευκοι" σκόραραν ένα μόνο τέρμα με πέναλτι του Βαλμπουενά στο 55' παρά το ότι είχαν 23 τελικές προσπάθειες και κατάφεραν να δεχθούν την ισοφάριση στο 88' με τον Εμμανουηλίδη στη μοναδική οργανωμένη επίθεση του Πανιωνίου στο παιχνίδι!

Άλλη μία εκτός έδρας ισοπαλία για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα που ναι μεν είναι αήττητος και πρωτοπόρος, αλλά προβληματίζει σε μερικά παιχνίδια του, καθώς πλέον τα θέματα που έχει - φλυαρία, κακή αποτελεσματικότητα στα στημένα, δυσκολία στο να ανοίγει κλειστές άμυνες - εμφανίζονται σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας.

Επόμενο ματς για το Champions League με την Τότεναμ και μετά υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, σε δύο ματς φωτιά, ενώ ο Πανιώνιος πήρε ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Παπανικολάου (80' ΕμμανουηλίδηςΚόρμπος, Οικονομίδης (87' Γρίβας) Άρσε, Αραμπούλι, Μασούρας (51' Καμαρά).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά (90'+ Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης, Λοβέρα (46' Βαλμπουενά), Σουντανί (73' Μασούρας), Ποντένσε, Γκερέρο.