Ελένη Φουρέιρα: Σε billboard στην Times Square

Φουρέιρα times square
© Instagram

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της ελληνικής μουσικής σκηνής που μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Μέσω της δισκογραφικής εταιρείας «Panik Records» στην οποία υπάγεται η γνωστή τραγουδίστρια, κατάφερε να γίνει ambassador στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify που έχει ως θέμα την ισότητα φύλων. Μάλιστα, η pop star εκπροσωπεί όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, γεγονός εύλογο, καθώς είχε βγει 2η στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Fuego» πριν τρία χρόνια.

Στην καμπάνια συμμετέχουν και άλλες 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες, των οποίων τα τραγούδια περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global του Spotify.

Σημειώνεται πως η Ελένη Φουρέιρα είναι η πρώτη καλλιτέχνιδα σε Spotify streams σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ συμμετέχει στην playlist με τη μεγάλη επιτυχία «YAYO». Το εν λόγω τραγούδι μετρά πάνω από 2,2 εκατομμύρια streams και 6,6 εκατομμύρια views στην πλατφόρμα του YouTube.

Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram , η Ελένη Φουρέιρα έγραψε ότι νιώθει ευγνωμοσύνη, βλέποντας τον έαυτό της στο βίντεο, καθώς ένα όνειρό της γίνεται πραγματικότητα.

Ελένη Φουρέιρα times square
© Instagram

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα