Βασίλης Οικονόμου: Το νέο του single έγινε viral πριν κυκλοφορήσει!

OIKONOMOY

Ο Βασίλης Οικονόμου είναι έτοιμος να μας χαρίσει το νέο του single, με τίτλο «Όλα Οδηγούν Σε Σενα», το οποίο έχει γίνει viral στο Tik Tok και ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay πριν καν κυκλοφορήσει!

Το «Όλα Οδηγούν Σε Σένα», που θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι, σε μουσική Ιορδάνη Παύλου και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη.

OIKONOMOY


Πριν από λίγο καιρό έγιναν και τα γυρίσματα του music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης. Το video έχει ένα ιδιαίτερο concept, ενώ συμπρωταγωνίστρια του Βασίλη Οικονόμου είναι η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Μαρία Αντωνά

Μέσα σε λίγες ημέρες, το «Όλα Οδηγούν Σε Σένα» έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά θέματα στο ελληνικό Tik Tok, καθώς έχουν δημιουργηθεί πάνω από 1.150 videos, ανάμεσά τους και μερικά από γνωστούς TikTokers και ανθρώπους από τον χώρο της showbiz.

Την ίδια ώρα, το «Όλα Οδηγούν Σε Σένα» μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα και έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις, καθώς φιγουράρει σε υψηλές θέσεις του airplay.
 

Δείτε μερικά από τα TikTok videos με το  «Όλα Οδηγούν Σε Σενα»:

ENTER THE PANIK WORLD

panik

★ https://panikmusic.gr
★ http://bit.ly/PanikRecords_Facebook
★ http://bit.ly/PanikRecords_YouTube
★ http://bit.ly/PanikRecords_Instagram
★ http://bit.ly/PanikRecords_TikTok
 
ARTIST'S SOCIAL MEDIA
Instagram: https://www.instagram.com/oikonomou_vasilis