«Όλα στον αέρα» για την Ξένια Βέρρα

xenia verra

Η Πατρινή τραγουδίστρια μόλις κυκλοφόρησε το νέο της single «Όλα στον αέρα», σε μουσική του Δημήτρη Δέκου και στίχους της Ελένης Τραπεζανλίδου. Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Mike Marzz και κυκλοφορεί από την Wide Music Records.

«Όλα στον αέρα και από Δευτέρα, θα 'σαι άγνωστος
Στην σιωπή σου μείνε, ξέχασες πως είμαι, είμαι άνθρωπος
Σπάω αλυσίδες, με ελευθερώνω σήμερα
δεν θα σε πληγώσω, δεν έχουνε καρδιά τα σίδερα»

Δείτε το βίντεο κλιπ


Ποια είναι η Ξένια Βέρρα

Η Ξένια Βέρρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Κατάγεται από τη γνωστή μουσική οικογένεια των Βερραίων, με ιστορία στο δημοτικό τραγούδι.

Πατέρας της είναι ο Κώστας Βέρρας και θεία της η σπουδαία Τασία Βέρρα. Η Ξένια σπούδασε Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής, στο τμήμα του ΤΕΕΑΠΗ του Πανεπιστημίου Πατρών και Βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική, με τον καθηγητή και πρωτοψάλτητου Μητρ. Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Πατρών, Ιωάννη Κόττορο.

Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου Αντίστιξης και έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής. Η πρώτη δισκογραφική της δουλειά κυκλοφόρησε το 2009 με τίτλο «Τα Αγαπημένα Μου» και το 2010 κυκλοφόρησε το «Θα Σε Ξεπεράσω». 

Ακολούθησαν και άλλες δισκογραφικές δουλειές π.χ. «Πάνω Στην Πίστα», «Μοναξιές Και Αισθήματα» και άλλα cd-singles και συμμετοχές. Κυκλοφόρησε το 2016 το single “ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ» , το 2017 το τραγούδι «ΒΕΡΑ» , το 2018 «ΒΡΕ ΜΕΛΑΧΡΙΝΑΚΙ» , και το 2019 «ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧ» . 

Τέλος η Ξένια έχει συνεργαστεί επί σκηνής με τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού όπως: Τασία Βέρρα, Γιάννη Κωνσταντίνου, Φιλιώ Πυργάκη, Σοφία Κολλητήρη, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Βασίλη Σαλέα, κ.ά. 

Έχει ταξιδέψει σε Αμερική, Αυστραλία και Ευρώπη και έχει εμφανιστεί σε όλες τις πολιτείες όπου βρίσκεται η ομογένεια.
 

Xenia Verra Instagram
https://www.instagram.com/xeniaverra/