ΑΝΔΡΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ-Οξύμωρο?

πολυδεροπουλος

​Αλήθεια, ξέρει κανείς τι θέλουν οι γυναίκες;

Πόσο εύκολο είναι τελικά να τις καταλάβουν οι άντρες; 

O Νίκος Πολυδερόπουλος αυτό το καλοκαίρι θα ψάξει από άκρη έως άκρη την Ελλάδα προσπαθώντας να βρει τις απαντήσεις… μέσα από την διαδραστική κωμωδία «Ανδρική Νοημοσύνη – Οξύμωρο?». 

Ο Μάνος, ο ήρωας που θα υποδυθεί, θα κληθεί για να καταλάβει τις γυναίκες, να ανακαλύψει πρώτα τον εαυτό του. Σε αυτή του την προσπάθεια, αρωγός του το κοινό, αλλά και 5 ακόμα πρόσωπα έκπληξη που θα υποδυθεί … ο ίδιος!

 Θα μπορέσει τελικά να λύσει τον γρίφο που εδώ και αιώνες είναι άλυτος, ώστε να κερδίσει πίσω τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του;

Η συνέχεια επί σκηνής με το Νίκο Πολυδερόπουλο σε έναν απρόβλεπτο μονόλογο, που σκοπό έχει μέσα από τις οικείες ξεκαρδιστικές καταστάσεις,  να ανακαλύψει αν η ανδρική νοημοσύνη είναι πραγματικά σχήμα οξύμωρο….

Και φυσικά αυτό δε μπορεί να γίνει χωρίς τη βοήθεια μιας γυναίκας και αυτή είναι  η Αναστασία Παπαστάθη. Μετά την μεγάλη της επιτυχία στην παράσταση Caveman (διασκευή -σκηνοθεσία) επανέρχεται και υπογράφει την διασκευή-σκηνοθεσία στην Ανδρική Νοημοσύνη- Οξύμωρο? του Robert Dubac

Το καλοκαιρινό ραντεβού θα δοθεί από τον Ιούλιο σε όλη τη Ελλάδα και όλοι μαζί άντρες - γυναίκες θα ψάξουμε να βρούμε τις απαντήσεις.

 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Πρωταγωνιστεί : Νίκος Πολυδερόπουλος
Κείμενο : Robert Dubac
Διασκευή - Σκηνοθεσία : Αναστασία Παπαστάθη
Σκηνικά : Αρετή Μουστάκα
Κοστούμια : Αντώνης Νικολαίδης
Φωτογραφίες : Γιώργος Διαμαντής
Παραγωγή : Erofili Productions
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

ανδρική νοημοσύνη
ανδρική νοημοσύνη
ανδρική νοημοσύνη
ανδρική νοημοσύνη
ανδρική νοημοσύνη
ανδρική νοημοσύνη
ανδρική νοημοσύνη
ανδρική νοημοσύνη
ανδρική νοημοσύνη
ανδρική νοημοσύνη