Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στο πλευρό της και η Θεοδώρα Τζάκρη - Το μήνυμα στήριξης

Θεοδώρα Τζάκρη και Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ένα χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου, το news2u.gr ανέλαβε την πρωτοβουλία να κινητοποιήσει τους αναγνώστες του, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να στηρίξουμε οικονομικά την Ιωάννα στη μάχη που δίνει για την αποκατάσταση της υγείας της.

Το news2u.gr και το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club συμπράττουν για να στηρίξουν την προσπάθεια της Ιωάννας. O Κώστας Μαλιάτσης, η Νεφέλη Μεγκ και ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης θα ανεβάσουν μία stand up παράσταση, τα έσοδα της οποίας θα χορηγήσουν τα έξοδα των εγχειρήσεων της Ιωάννας. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ, ωστόσο μπορεί κανείς να καταθέσει οποιοδήποτε επιπλέον ποσό επιθυμεί. Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζουν καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Βουρλιώτης (Nivo), αλλά και άνθρωποι από την πολιτική σκηνή. 

Το μήνυμα της Θεοδώρας Τζάκρη

Ειδικότερα, το δικό της μήνυμα στήριξης έστειλε η ευαισθητοποιημένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη η οποία προέβη σε ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook. Η ίδια χαρακτηριστικά αναφέρει: 

«Κοινοποιούμε, δεν αδιαφορούμε. Στηρίζουμε το δικαίωμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου να επιστρέψει. Μπράβο στο News2u.gr για την πρωτοβουλία, στον NIKOS "NIVO" VOURLIOTIS και στον Κώστα Μαλιάτση που θα μας χαρίσει μια υπέροχη παράσταση, σε live streaming στις 31 Μαΐου, από το Λοσάντζελε. Αγορά εισιτηρίων στο viva.gr ή κατάθεση απευθείας στον λογαριασμό της Ιωάννας».

Η ανάρτηση της Θεοδώρας Τζάκρη
© Facebook

Ο Nivo (Νίκος Βουρλιώτης) στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Με την σύμπραξή του στην πρωτοβουλία του news2u.gr και με ένα πραγματικά συγκινητικό μήνυμα, ο Νίκος Βουρλιώτης καλεί το κοινό του και τους αναγνώστες του news2u.gr να βοηθήσουν με όποιον τρόπο επιθυμούν την Ιωάννα Παλιοσπύρου να επιστρέψει και να χαμογελάσει ξανά.

Και να θυμάστε πως ακόμα και μια μικρή συμβολή θα είναι πολύτιμη για τα δεκάδες χειρουργεία που έχει να αντιμετωπίσει η Ιωάννα μας. 

Στοιχεία Τραπεζικών Λογαριασμών Ιωάννας
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR8001103210000032160970813
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR2001716270006627109180593 

*Η παράσταση θα παραμείνει online στην πλατφόρμα του viva.gr μέχρι 16/6 για παρακολούθηση on demand.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα