Ο Nivo (Νίκος Βουρλιώτης) στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Nivo για Παλιοσπύρου έρανος

Με την σύμπραξή του στην πρωτοβουλία του news2u.gr και με ένα πραγματικά συγκινητικό μήνυμα, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης εκατομμυρίων Ελλήνων αποδεικνύει ότι είναι, πάνω από όλα, ένας ευαίσθητος ενεργός πολίτης. Η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε πριν από ένα χρόνο επίθεση με καυστικό υγρό από μία γυναίκα, η οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η Ιωάννα επιβίωσε από την παραλίγο δολοφονική ενέργεια, αλλά από τη στιγμή της επίθεσης κι έπειτα βιώνει έναν γολγοθά. Η αποκατάσταση της υγείας της θα διαρκέσει μήνες και απαιτεί σειρά πολλών επεμβάσεων που δεν μπορεί να καλύψει καθώς αδυνατεί να εργαστεί.

Δες το μήνυμα - «Σου μιλάει ο Nivo» 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Νίκος Βουρλιώτης καλεί το κοινό του και τους αναγνώστες του news2u.gr να βοηθήσουν με όποιον τρόπο επιθυμούν την Ιωάννα Παλιοσπύρου να επιστρέψει, να χαμογελάσει ξανά. Ακόμα και μια μικρή συμβολή θα είναι πολύτιμη για τα δεκάδες χειρουργεία που έχει να αντιμετωπίσει. 

Μπορείς να βοηθήσεις την Ιωάννα με δύο τρόπους:

Ιωάννα Παλιοσπύρου
  1. Κατάθεση οποιουδήποτε ποσού στους παρακάτω προσωπικούς, τραπεζικούς λογαριασμούς της
  2. Αγόρασε εισιτήριο για την παράσταση των Κώστα και Αλέξανδρου Μαλιάτση και της Νεφέλης Μεγκ, τα έσοδα της οποίας θα αποδοθούν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Αγορά εισιτηρίου μέσω viva.gr

Στοιχεία Τραπεζικών Λογαριασμών Ιωάννας

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 GR8001103210000032160970813

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 GR2001716270006627109180593 

 

*Η παράσταση θα παραμείνει online στην πλατφόρμα του viva.gr μέχρι 16/6 για παρακολούθηση on demand

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα