Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το «ευχαριστώ» της πριν από το νέο χειρουργείο

Ιωάννα Παλιοσπύρου
© Facebook

Σε λίγες ώρες τρεις εξαιρετικοί κωμικοί θα ανέβουν στη σκηνή, σε μια stand up comedy παράσταση για καλό σκοπό. Η Ιωάννα κόντεψε να χάσει τη ζωή της, αλλά πήγε κόντρα στις προβλέψεις και σήμερα είναι κοντά μας. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ως δημοσιογραφικό μέσο είναι να διοργανώσουμε μια δράση, τα έσοδα της οποίας θα βοηθήσουν την Ιωάννα Παλιοσπύρου να συνεχίσει τη ζωή της κανονικά. 

Η Ιωάννα σήμερα, όσο εμείς ετοιμάζουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες της παράστασης, βρίσκεται στο νοσοκομείο για προεγχειρητικό έλεγχο, καθώς αύριο έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμη χειρουργική επέμβαση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της για τη δράση μας.

«Είμαι πολύ συγκινημένη με όλη την προσπάθεια που κάνετε και είμαι ενθουσιασμένη με αυτή την όμορφη κίνηση της παράστασης. Σήμερα βρίσκομαι στο νοσοκομείο για τους απαραίτητους προεγχειρητικούς ελέγχους, καθώς αύριο πρέπει να κάνω χειρουργείο. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ».

Υπάρχει ακόμα χρόνος να βοηθήσεις και εσύ την Ιωάννα, είτε αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παράσταση είτε με απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό της. 

Στοιχεία Τραπεζικών Λογαριασμών Ιωάννας

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  GR8001103210000032160970813
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 GR2001716270006627109180593 

 

Κλείσε το εισιτήριό σου πατώντας εδώ

Το news2u.gr και το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club συμπράττουν ακριβώς για να σταθούν στο πλευρό της Ιωάννας και να τη στηρίξουν στην επίπονη προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας της. O Κώστας Μαλιάτσης, η Νεφέλη Μεγκ και ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης θα ανεβάσουν μια stand up παράσταση, τα έσοδα της οποίας θα χορηγήσουν τα έξοδα των εγχειρήσεων της άτυχης Ιωάννας και θα τονώσουν την ψυχική της υγεία, που είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, ωστόσο μπορεί κανείς να καταθέσει οποιοδήποτε επιπλέον ποσό επιθυμεί. 

Η παράσταση θα κινηματογραφηθεί στο ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ, έναν πολυχώρο στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Κορυζή 4, που δεν περίμενε αυτή την πρωτοβουλία για να αποδείξει τις ευαισθησίες του. Πρόκειται για το πρώτο Comedy Club που στήθηκε στην Ελλάδα, με ειδική κατασκευή για να φιλοξενεί AμεΑ, και που επιδιώκει μέσω των παραστάσεων την ανάδειξη κοινωνικών προβλημάτων και στερεοτυπικών αγκυλώσεων, πάντα με τη φαρμακευτική μέθοδο του γέλιου. Το news2u.gr βγήκε στον «αέρα» τον Νοέμβριο του 2019, με στόχο να μην περιοριστεί ως δημοσιογραφικός κόμβος, αλλά να λειτουργήσει και ως πλατφόρμα στήριξης και αλληλεγγύης.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα