Ο Χάρης Ρώμας στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ρώμας για Ιωάννα

Γνωστός και για την ευαίσθητη ψυχή που διαθέτει, ο εξαιρετικός ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και στιχουργός Χάρης Ρώμας ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα του news2u.gr με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Ιωάννας Παλιοσπύρου και καλεί όλους μας να βοηθήσουμε ένα κορίτσι που υποφέρει, να χαμογελάσει ξανά.

Η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε πριν από ένα χρόνο επίθεση με καυστικό υγρό από μία γυναίκα, η οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η Ιωάννα επιβίωσε από την παραλίγο δολοφονική ενέργεια, αλλά από τη στιγμή της επίθεσης κι έπειτα βιώνει έναν γολγοθά. Η αποκατάσταση της υγείας της θα διαρκέσει μήνες και απαιτεί σειρά πολλών επεμβάσεων που δεν μπορεί να καλύψει καθώς αδυνατεί να εργαστεί.

Δείτε το μήνυμα του Χάρη Ρώμα:

 

Ο Nivo στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου 

Με την σύμπραξή του στην πρωτοβουλία του news2u.gr και με ένα πραγματικά συγκινητικό μήνυμα, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης εκατομμυρίων Ελλήνων αποδεικνύει ότι είναι, πάνω από όλα, ένας ευαίσθητος ενεργός πολίτης. 

 

Δες το μήνυμα, «σου μιλάει ο Nivo»

 

 

Πως μπορείς να βοηθήσεις την Ιωάννα

Μπορείς να βοηθήσεις την Ιωάννα με κατάθεση οποιουδήποτε ποσού στους παρακάτω προσωπικούς, τραπεζικούς λογαριασμούς της

Στοιχεία Τραπεζικών Λογαριασμών Ιωάννας

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  GR8001103210000032160970813
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 GR2001716270006627109180593 

 

 

Το news2u.gr και το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club συμπράττουν ακριβώς για να σταθούν στο πλευρό της Ιωάννας και να τη στηρίξουν στην επίπονη προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας της. O Κώστας Μαλιάτσης, η Νεφέλη Μεγκ και ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης θα ανεβάσουν μία stand up παράσταση, τα έσοδα της οποίας θα χορηγήσουν τα έξοδα των εγχειρήσεων της άτυχης Ιωάννας και θα τονώσουν την ψυχική της υγεία, που είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, ωστόσο μπορεί κανείς να καταθέσει οποιοδήποτε επιπλέον ποσό επιθυμεί. 

Η παράσταση θα κινηματογραφηθεί στο ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ, έναν πολυχώρο στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Κορυζή 4, που δεν περίμενε αυτή την πρωτοβουλία για να αποδείξει τις ευαισθησίες του. Πρόκειται για το πρώτο Comedy Club που στήθηκε στην Ελλάδα, με ειδική κατασκευή για να φιλοξενεί AμεΑ και που επιδιώκει μέσω των παραστάσεων την ανάδειξη κοινωνικών προβλημάτων και στερεοτυπικών αγκυλώσεων, πάντα με τη φαρμακευτική μέθοδο του γέλιου. Το news2u.gr βγήκε στον αέρα το Νοέμβρη του 2019 με στόχο να μην περιοριστεί ως δημοσιογραφικός κόμβος, αλλά να λειτουργήσει και ως πλατφόρμα στήριξης και αλληλεγγύης.

Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ.

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα