Ιωάννα Παλιοσπύρου – Βιογραφικό: Η ζωή μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου
© Facebook

H Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν μια κοπέλα που ζούσε ήρεμα και χαιρόταν τις απλές στιγμές της καθημερινότητας και της ζωής.

Δεν έδινε δικαιώματα με τη συμπεριφορά της ποτέ, όπως έχουν αναφέρει οι οικείοι της. Ήταν άριστη μαθήτρια και πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου. 

Πάντοτε ήταν με ένα τεράστιο χαμόγελο «καρφιτσωμένο» στα χείλη. Σε εξόδους, σε ταξίδια, παντού και πάντα. Για όλους ήταν η χαρά της ζωής.

Και τη χαρά αυτή και τη «δίψα» της για ζωή την μοιραζόταν με τους αγαπημένους της τόσο στην πραγματικότητα όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έδειχνε χαρούμενη και ευτυχισμένη. Και πράγματι ήταν.

Το χρονικό της επίθεσης με βιτριόλι

Όλα άλλαξαν έναν χρόνο πριν. Το πρωί της 20ης Μαΐου 2020, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της στην περιοχή της Καλλιθέα. Η νεαρή κοπέλα εκείνη τη μέρα δέχθηκε με βιτριόλι στο πρόσωπο. Η γυναίκα που, με μαύρη περούκα και μάσκα για να μην είναι αναγνωρίσιμη, ήταν κρυμμένη στην είσοδο της πολυκατοικίας και ήταν αποφασισμένη να εφαρμόσει το σχέδιο εξόντωσης που οργάνωνε καιρό. Και τα κατάφερε.

Μετά το τραγικό αυτό συμβάν η 34χρονη τότε Ιωάννα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για μεγάλο διάστημα και αυτό ήταν μόνο η αρχή των όσων είχε να αντιμετωπίσει –και αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα. Ξεκίνησε ο Γολγοθάς των πλαστικών επεμβάσεων αποκατάστασης, αφού το βιτριόλι έκαψε μεγάλο κομμάτι του προσώπου της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αιτία της επίθεσης με βιτριόλι ήταν η ερωτική αντιζηλία. Φερόμενη ως δράστης είναι μια 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, η οποία συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο, και ενώ αρχικά αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση, η αλήθεια δεν μπορούσε από το να βγει στην επιφάνεια.

Η κατηγορούμενη για «απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», κατάφερε να πνίξει μέσα σε ένα παχύρρευστο, καυστικό υγρό (βιτριόλι) όλα τα όνειρα της Ιωάννας για το αύριο.

Αλλά μετά από μήνες μάχης, η Ιωάννα κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Έμαθε να είναι μαχήτρια και να παλεύει σαν πραγματική ηρωίδα που είναι. Ο αγώνας της συνεχίζεται, αλλά είναι ήδη νικήτρια και το ξέρει. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ιωάννα Παλιοσπύρου
© Facebook
Ιωάννα Παλιοσπύρου
© Facebook

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα