Η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Βίβιαν για την Ιωάννα
alphaTV

Η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου, πρώην παίκτρια του τηλεοπτικού παιχνιδιού «The Bachelor», απέδειξε έμπρακτα την ευαισθησία και τη φιλανθρωπική της πλευρά, στηρίζοντας τη δράση του news2u.gr για την οικονομική στήριξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η όμορφη Βίβιαν καλεί τους ακολούθους της να συμβάλουν με όποιο χρηματικό ποσό μπορούν στην αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας Παλιοσπύρου ή να παρακολουθήσουν μέσω viva.gr την παράσταση των κωμικών Κώστα και Αλέξανδρου Μαλιάτση και της Νεφέλης Μεγκ, τη Δευτέρα 31 Μαΐου. Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν εξ ολοκλήρου στην Ιωάννα. 

Η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν από έναν χρόνο δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από μια γυναίκα, η οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η Ιωάννα επιβίωσε από την παραλίγο δολοφονική ενέργεια, αλλά από τη στιγμή της επίθεσης κι έπειτα βιώνει έναν γολγοθά. Η αποκατάσταση της υγείας της θα διαρκέσει μήνες και απαιτεί σειρά επεμβάσεων, τις οποίες δεν μπορεί να καλύψει, καθώς αδυνατεί να εργαστεί.

Το news2u.gr και το ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club συμπράττουν ακριβώς για να σταθούν στο πλευρό της Ιωάννας και να τη στηρίξουν στην επίπονη προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας της. O Κώστας Μαλιάτσης, η Νεφέλη Μεγκ και ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης θα ανεβάσουν μια stand up παράσταση, τα έσοδα της οποίας θα χορηγήσουν τα έξοδα των εγχειρήσεων της άτυχης Ιωάννας και θα τονώσουν την ψυχική της υγεία, που είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, ωστόσο μπορεί κανείς να καταθέσει οποιοδήποτε επιπλέον ποσό επιθυμεί. 

Η παράσταση θα κινηματογραφηθεί στο ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ, έναν πολυχώρο στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Κορυζή 4, που δεν περίμενε αυτή την πρωτοβουλία για να αποδείξει τις ευαισθησίες του. Πρόκειται για το πρώτο Comedy Club που στήθηκε στην Ελλάδα, με ειδική κατασκευή για να φιλοξενεί AμΕΑ και που επιδιώκει μέσω των παραστάσεων την ανάδειξη κοινωνικών προβλημάτων και στερεοτυπικών αγκυλώσεων, πάντα με τη φαρμακευτική μέθοδο του γέλιου. Το news2u.gr βγήκε στον «αέρα» τον Νοέμβριο του 2019 με στόχο να μην περιοριστεί ως δημοσιογραφικός κόμβος, αλλά να λειτουργήσει και ως πλατφόρμα στήριξης και αλληλεγγύης.

Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ.

Μπορείς να βοηθήσεις την Ιωάννα και με απευθείας κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς της:

Στοιχεία Τραπεζικών Λογαριασμών Ιωάννας

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  GR8001103210000032160970813
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 GR2001716270006627109180593 

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα