Οι σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κυριακή, 6/6 του σήμερα και αυτές είναι οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Κριός και Ταύρος παίρνουν σοβαρές αποφάσεις που απέφευγαν να πάρουν καιρό τώρα.

ΚΡΙΟΣ 

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία. Είναι σίγουρο πως θα βρεις λύσει. Ιδιαίτερα ευνοημένος φαίνεται πως θα είσαι στα οικογενειακά θέματα. Τα ζητήματα που σε απασχολούν θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, τα προβλήματα σε έχουν περικυκλώσει και η απαισιοδοξία που θα σε διακατέχει σήμερα θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ όσο είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν γύρω σου. Μείωσε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί σήμερα είναι να πάρεις δεδομένες κάποιες επιτυχίες που βιώνεις σε όλα τα επίπεδα και να σταματήσεις να προσπαθείς για κάτι καλύτερο. Είναι σίγουρο ότι η ικανοποίηση είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα αλλά μπορεί να γίνει παγίδα αν παρασυρθείς και δεν συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα θα είναι αρκετά δυναμική και εσύ, αγαπητέ Καρκίνε, θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Θα δεις αρκετά πράγματα να στρώνουν και θα νιώθεις όλο και πιο σίγουρος για τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αρκετές καταστάσεις και να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σε έχει καταβάλλει σήμερα μια έντονη ανησυχία, αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα, θα κουβεντιάσεις, θα ανταλλάξεις απόψεις και ενδεχομένως να προβληματιστείς από κάποιες συζητήσεις. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, αν δεις ότι πιέζεσαι να φέρεις εις πέρας όσες ήδη έχεις. Καλύτερα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου.

ΖΥΓΟΣ

Απόψε, αγαπητέ Ζυγέ, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό για αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις και προσπάθησε να διώξεις το άγχος που έχεις για τις υποθέσεις σου εκείνες που είναι σε στασιμότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, καλύτερα να αποφύγεις τις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Κυριακή θα είναι κάπως περίεργη για εσένα, με πολλές αιφνιδιαστικές προτάσεις να σου γίνονται και εσύ να μην μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται από πίσω τους. Πάντως, πρέπει να γνωρίζεις ότι η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αρκεί να της το επιτρέψεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και θα σε πλημμυρίσει με τάσεις απομόνωσης από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει και να κάνεις μία ουσιαστική εσωτερική ανασκόπηση, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ο εκνευρισμός που θα σε πιάσει σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, όσο δύσκολα κι αν σου φανούν, γιατί με σκέψη και υπομονή μπορείς να τα διαχειριστείς όπως πρέπει. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις προς όφελός σου.

ΠΗΓΗ: myastro 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα