Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η Πανσέληνος στους Ιχθύες;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 2 Σεπτεμβρίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, φαίνεται ότι χρειάζεσαι ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Αυτό φαίνεται από την ενδιαφέρουσα πανσέληνο στους Ιχθύς η οποία σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση και τη δημιουργική μοναχικότητα. Κάποια πράγματα λοιπόν μπαίνουν σε σειρά αυτές τις μέρες. Μην αισθάνεσαι ενοχές, επειδή θες να φροντίσεις τον εαυτό σου και την ψυχική σου υγεία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει για λίγο καιρό να απομακρυνθείς από μερικούς ανθρώπους.

Ταύρος

Ταύρε, το σύμπαν φαίνεται πως θέλει να σου δείξει ότι ο μόνος τρόπος για να χαλαρώσεις αυτές τις μέρες, είναι αν έρθεις πραγματικά σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και τα βαθύτερα θέλω σου. Η πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο σου είναι μια ένδειξη ότι η κοινωνική σου ζωή μπορεί να έχει ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Ίσως όμως γίνει και κάποια σοβαρή συζήτηση σε μια σχέση, αισθηματική ή φιλική.

Δίδυμος

Δίδυμε, το μυαλό σου είναι γεμάτο ιδέες. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άσε τα πράγματα να ωριμάσουν μέσα σου, πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις. Αν το αρχικό σου σχέδιο, δεν φαίνεται να αποδίδει, τότε άλλαξε διαδρομή. Η υπερβολική επιμονή σε έναν στόχο που δεν βγαίνει, δεν είναι υγιής. Να θυμάσαι πως απλά και μόνο επειδή εσύ μπορείς να δεις καθαρά μια κατάσταση, δεν σημαίνει πως και οι γύρω σου είναι έτοιμοι να κάνουν το ίδιο ή να ακούσουν τις συμβουλές σου. Όλα πρέπει να γίνονται με ένα τακτ και λίγη προσοχή.

Καρκίνος

Καρκίνε, η πανσέληνος στον ένατο οίκο σου έχει πολλά θετικά στοιχεία και αφορά ένα ταξίδι, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και ίσως το ότι αρχίζεις να σκέφτεσαι με διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα, και αυτό τελικά σε ωφελεί. Ίσως ένα γεγονός ή ένας άνθρωπος να συμβάλλουν στο να αλλάξει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι και η αλλαγή αυτή να σε παρακινήσει να φέρει και εσύ κάτι νέο και διαφορετικό στη ζωή σου.

Λέων

Λέων, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα και να τα κάνεις και όλα καλά. Πρέπει να αποφασίσεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα και πού θα αφοσιωθείς. Έχεις κουραστεί από τους ανθρώπους που κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα απ’ ότι είναι. Θες πια να περιτριγυρίζεσαι από άτομα που θα σε γεμίσουν θετικότητα και αισιοδοξία – και αυτό πρέπει να κάνεις. Η πανσέληνος στους Ιχθύς αφορά τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες και ένα θέμα που πιθανότατα αυτές τις μέρες ξεκαθαρίζεται.

Παρθένος

Παρθένε, προσπάθησε να εντοπίσεις που αφιερώνεις το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου καθημερινά και δες αν όντως αξίζει τον κόπο ή αν πρέπει να αλλάξεις τροχιά. Η πανσέληνος στους Ιχθύς αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά κυρίως τη συναισθηματική σου ζωή και μπορεί να ξεκαθαρίσει μια σχέση και να γίνουν διευκρινίσεις. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσει μια νέα σχέση αυτές τις μέρες.

Ζυγός

Ζυγέ, ψάχνεις τις ισορροπίες σου, αλλά δεν είσαι σίγουρος πως θα μπορέσεις να τις διατηρήσεις. Οι συμβουλές από ανθρώπους που εκτιμάς είναι πάντα καλοδεχούμενες. Παίρνεις πολύ ενέργεια από τους γύρω σου και νιώθεις έτοιμος να κάνεις σχέδια και να κατακτήσεις τον κόσμο. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αυτές τις μέρες, κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Αισθάνεσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις όποιο πρόβλημα κι αν βρεθεί στον δρόμο σου και είσαι γεμάτος ενέργεια. Η πανσέληνος στις 2/9 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Μια αισθηματική υπόθεση ξεκαθαρίζεται και αυτό συμβάλει πολύ θετικά στη διάθεσή σου. Εννοείται ότι και κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει.

Τοξότης

Τοξότη, η πανσέληνος στις 2/9 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και ξεκαθαρίζει ένα θέμα που έχει να κάνει με το σπίτι. Μπορεί να ολοκληρώνεται μια σχετική συμφωνία για παράδειγμα. Οι επιθυμίες μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια, αλλά σίγουρα θέλουν κάποια διαχείριση. Ο ενθουσιασμός μπορεί να σε παρασύρει και να μην κρατιέσαι για τις αλλαγές.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, καλό θα ήταν να επικεντρωθείς όσο περισσότερο γίνεται στα πρακτικά θέματα της ζωής σου, τα οποία μπορούν να εξελιχθούν περισσότερο άνετα αυτές τις μέρες. Η πανσέληνος στις 2/9 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που αφορά τις νέες γνωριμίες και την επικοινωνία. Μέσα σε αυτές μπορεί να δημιουργηθεί και κάτι νέο σε συναισθηματικό επίπεδο.

Υδροχόος

Υδροχόε, ίσως να είναι απαραίτητο να ξεκαθαριστεί πρώτα μια υπόθεση μέσα σου ή ένα πρακτικό ζήτημα, προκειμένου να απελευθερωθείς από κάτι που σε κρατάει πίσω. Μπορεί να γνωρίσεις ή να συναναστραφείς ανθρώπους από τους οποίους να πάρεις ως παράδειγμα έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και αυτό να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ιχθύς

Ιχθύ, η πανσέληνος στις 2/9 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και μπορεί να ολοκληρώνει κάτι, ένα επαγγελματικό έργο για παράδειγμα. Μπορεί όμως αυτές τις μέρες να ξεκινάει και κάτι νέο. Η επιθυμία είναι ωραία, ειδικά όταν έρχεται απαλά στην επιφάνεια και την επεξεργάζεσαι ώστε να καταλάβεις καλύτερα και ποιος είσαι και πού περίπου θέλεις να πας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM